BitFleet – aplikacija za praćenje vozila i voznog parka

Kada je u pitanju vozni park te i problemi koji mogu nastati s loše vođenim informacijama o vozilima, na scenu stupa BitFleet aplikacija. Glavni fokusi s kojima smo krenuli u izradu bili su nam nezadovoljstvo, frustracija i gubitak novaca uzrokovani trenutnim stanjem vođenih podataka u bilježnicama ili Excel tablicama. Vođeni tim idejama, usredotočili smo se na izradu aplikacije koja olakšava sistematizaciju i digitalni unos podataka o vozilima. S time se oprašta od neurednih, papirnatih i ljepljivih podsjetnika te smo maksimalno olakšali dostupnost informacija jer je od sada sve nabrojano – dostupno i posloženo na dlanu!

Tvrtkama tako nudimo rješenje koje će im olakšati praćenje, uštedu te organizaciju poslovnih vozila. S obzirom na široku primjenu pametnih telefona, aplikacija ima mogućnost jednostavnog unosa opisa i fotografije vozila, praćenje potrošnje goriva/plina, popravaka te podsjetnika. Uz poslovne korisnike aplikacija je namijenjena i privatnim korisnicima koji mogu pratiti samo jedno vozilo jednako detaljno kao i poslovni korisnik.

Krajnji rezultat korištenja BitFleeta je izrada „osobne kartice“ svakog vozila koje posjedujete te pregled što se na istom događalo i koliko često, uz svakodnevnu optimizaciju troškova.

BitFleet aplikacija trenutno je prevedena na engleski i njemački jezik. Smatramo da ona može zadovoljiti potrebe bilo kojeg tržišta, a ciljanu skupinu korisnika čine mala i srednja poduzeća s voznim parkom.

BitFleet – We do it just a Bit better!

031 273 236