IT usluge – en

Bilo da je u pitanju hardver ili softver, backup podataka ili sigurnost IT sustava, najbolje je imati jednog partnera za sve dijelove IT infrastrukture. Tako nema čekanja i dogovora između različitih izvođača radova, nema izazova s kombiniranjem različitih dijelova IT infrastrukture i imate podršku u svakoj situaciji. Ukoliko vaš problem zahtijeva hitno rješenje priskačemo u pomoć putem udaljenih spajanja (remote support) stoga smo virtualno prisutni širom Republike Hrvatske uz poneki inozemni izlet. Ukoliko problem nije rješiv udaljenim putem, naš stručni tim izlazi na teren preuzima zadatak u svoje ruke.

Naši djelatnici u odjelu za IT podršku pružaju sveobuhvatan raspon usluga za održavanje vaših računala, lokalne mreže i zaštitu hardvera i softvera od virusa. 

Uslugu profesionalnog IT održavanja opreme i mrežnih sustava pružamo: fizičkim osobama, malim, srednjim i velikim tvrtkama.

Naš tim obučenih i iskusnih djelatnika u mogućnosti je otkloniti sve nepravilnosti u radu računala i računalne opreme, zamjenu dijelova za laptope, desktop računala, servere, mrežne uređaje (rutere, swicheve i modeme), pisače i skenere. 

 

031 273 236