Internet marketing | Promocija web stranica | Ofir d.o.o. Osijek
Menu

Još od 2000.godine, kada je započela naša poslovna priča, uspješno djelujemo na području informatičkih djelatnosti. S godinama smo okupili stručan i profesionalan tim ljudi u IT sektoru koji se brine za uspješnu isporuku konačnog proizvoda i usluge, bilo da je riječ o web stranici, održavanju IT opreme ili udaljenoj (remote) tehničkoj podršci te time održava zadovoljstvo klijenata na zavidnoj razini.

Strastvenost u onome što radimo, te suradnja koju naš tim iskazuje i briga za klijenta doveli su do proširenja paketa usluga koje Ofir tim nudi. Vođeni formulom koja s jedne strane jednadžbe zbraja dugogodišnje znanje i iskustvo sa stalnim edukacijama, a s druge strane množi s kreativnošću i strašću dobivamo rezultat zadovoljstva naših klijenata.

S obzirom na postojeći portfolio web stranica koje smo do sada radili, moglo bi se reći da smo odavno zakoračili u područje marketinga, posebice kada je u pitanju dizajn. Modernim sučeljima web stranica koje su prilagođene korisniku, njegovim željama i potrebama te prateći posljednje trendove tržišta, godinama nudimo najbolju kvalitetu naših usluga. Sukladno s već napisanim, a proporcionalno opsegom te rastom firme Ofir, ispunjavamo želju naših klijenata te za Vas otvaramo odjel marketinga.

Naglasak odjela marketinga, koji je ujedno svojevrsni imperativ poslovanja firme Ofir, bit će na kvalitetnoj komunikaciji s klijentima, maksimalnoj prilagodbi klijentovim potrebama te ostvarivanju zadanih ciljeva u zadanome roku odnosno praćenje kreirane strategije digitalnog marketinga, bez iznimke. Naravno, marketinški Ofir tim ne bi to bio to bez da doda svoju notu kreativnosti cijeloj priči. Upravo zato, za Vas će brinuti moderna-old school ekipa neiscrpnih kreativaca, nepopravljivih buntovnika kada je riječ o dosadnom, ustaljenom, već viđenom, strastvenih učenjaka digitalnog marketinga te analitičkih štrebera koji ništa ne prepuštaju slučaju.

Sintezom svega napisanog, izdvajamo primarne aktivnosti i usluge marketinškog odjela firme Ofir:

  • SEO – optimizacija,
  • Google Adwords – Google oglašavanje,
  • Google Analytics,
  • Facebook/Instagram/Twitter/Snapchat oglašavanje – marketinške kampanje,
  • community - Facebook/Instagram/Twitter/Snapchat,

Svi zainteresirani za naše usluge mogu nam se javiti putem kontakt forme ili telefona.

Internet marketing - grafički vizual za Mako Internet marketing - grafički vizual za Resort Merkur Internet marketing - grafički vizual za Vilu Mikicu
Internet marketing - Facebook grafovi Internet marketing - Facebook profil Internet marketing - Facebook uspješni postovi Internet marketing - Instagram profili Internet marketing - Instagram Vila Mikica profil Internet marketing - Twitter profil Vila Mikica Internet marketing - Twitter profil Resort Merkur Internet marketing - grafički vizual za Resort Merkur