Menu

Pozitivni petak #6 - sažetak

Prije pet mjeseci krenuli smo sa serijalom Pozitivni petak u kojemu smo vam iznijeli najuspješnije priče ostvarene u suradnji s različitim klijentima te vlastiti proizvod. Pet pozitivnih petaka je iza nas i vjerujemo kako smo vas spomenutim primjera suradnji ohrabrili, motivirali i zarazili pozitivom. Misao vodilja cijele priče bila je dokazati kako se ustrajnošću, trudom i voljom može i mora uspjeti.

Čitali ste o dugogodišnjoj suradnji s Ad Hoc Centrom koji je vodeća i najveća prevoditeljska kuća te škola stranih jezika na području istočne Hrvatske. Kako sama direktorica firme kaže, uz našu su pomoć ostvarili neostvarivo te uspostavili dugogodišnju suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti.

U sličnom smo tonu nastavili i idućeg pozitivnog petka predstavivši vam suradnju s Inicijativom na izradi aplikacije za lakši, brži i jednostavniji protok informacija unutar škole stranih jezika. Komentar direktorice firme, Anje Rubčić najbolji nam je dokaz uspješne suradnje koja je rezultirala odličnim proizvodom: „Mladi, proaktivni i uspješni djelatnici Ofira nadahnuli su nas i pomogli u realiziranju izuzetne aplikacije, koja je pridonijela organizaciji i poboljšanju našeg rada.“.

Treći Pozitivni petak predstavio je jedinstvenu ofirovsku priču na koju smo beskrajno ponosni. Riječ je o BitFleet aplikaciji za upravljanje voznim parkom te istovremeno praćenje i maksimalno iskorištavanje resursa korisnika. Krajnji rezultat BitFleeta je „osobna kartica“ svakog vozila koje korisnik posjeduje uz praćenje potrošnje goriva/plina i različitih popravaka. Među brojnim uspješno realiziranim projekatima, ovaj nam je priznajemo među najmilijima jer je naš! Pomoću širokog spektra znanja i vještina naših timova od početne smo ideje kreativnim i zajedničkim radom izradili aplikaciju koja služi na maksimalno zadovoljstvo svih korisnika.

Posljednji Pozitivni petak donosi priču klijenta koji je korisnik cjelokupnog paketa naših usluga, riječ je dakako o Apimelu. Razlog zašto je Apimel odabrao nas u konačnici i za vođenje marketinga je taj što smo kroz suradnju već bili upoznati s njihovom vizijom i planovima za budućnost i znali smo kako žele nastaviti graditi brend. 

Iako je serijal Pozitivnih petaka gotov, pozitivne se poduzetničke priče iz Slavonije nastavljaju. Ne dajte se zavarati i obeshrabriti turobnim medijskim natpisima i raznim negativnim pričama. Mjesta za pozitivu, rad, napredak i u konačnici uspjeh, uvijek ima. Ako ne vjerujete nama, pričekajte inspirativne priče naših praktikanata.

Svi postovi

Pozitivni petak #6 - sažetak