Natrag na novosti

Pozitivni petak #6 – sažetak

Prije pet mjeseci krenuli smo sa serijalom Pozitivni petak u kojemu smo vam iznijeli najuspješnije priče ostvarene u suradnji s različitim klijentima te vlastiti proizvod. Pet pozitivnih petaka je iza nas i vjerujemo kako smo vas spomenutim primjera suradnji ohrabrili, motivirali i zarazili pozitivom. Misao vodilja cijele priče bila je dokazati kako se ustrajnošću, trudom i voljom može i mora uspjeti.

Čitali ste o dugogodišnjoj suradnji s Ad Hoc Centrom koji je vodeća i najveća prevoditeljska kuća te škola stranih jezika na području istočne Hrvatske. Kako sama direktorica firme kaže, uz našu su pomoć ostvarili neostvarivo te uspostavili dugogodišnju suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti.

U sličnom smo tonu nastavili i idućeg pozitivnog petka predstavivši vam suradnju s Inicijativom na izradi aplikacije za lakši, brži i jednostavniji protok informacija unutar škole stranih jezika. Komentar direktorice firme, Anje Rubčić najbolji nam je dokaz uspješne suradnje koja je rezultirala odličnim proizvodom: „Mladi, proaktivni i uspješni djelatnici Ofira nadahnuli su nas i pomogli u realiziranju izuzetne aplikacije, koja je pridonijela organizaciji i poboljšanju našeg rada.“.

Treći Pozitivni petak predstavio je jedinstvenu ofirovsku priču na koju smo beskrajno ponosni. Riječ je o BitFleet aplikaciji za upravljanje voznim parkom te istovremeno praćenje i maksimalno iskorištavanje resursa korisnika. Krajnji rezultat BitFleeta je „osobna kartica“ svakog vozila koje korisnik posjeduje uz praćenje potrošnje goriva/plina i različitih popravaka. Među brojnim uspješno realiziranim projekatima, ovaj nam je priznajemo među najmilijima jer je naš! Pomoću širokog spektra znanja i vještina naših timova od početne smo ideje kreativnim i zajedničkim radom izradili aplikaciju koja služi na maksimalno zadovoljstvo svih korisnika.

Još jednu domaću pozitivnu priču donio je predzadnji Pozitivni petak koji predstavlja našeg dugogodišnjeg klijenta Mako. Suradnja koja traje već sedam godina rezultirala je opsežnim paketom usluga koji uključuje održavanje IT opreme, kreiranje novog weba te usluge digitalnog marketinga. Posljednji Pozitivni petak donosi priču klijenta koji je korisnik cjelokupnog paketa naših usluga, riječ je dakako o Apimelu. Razlog zašto je Apimel odabrao nas u konačnici i za vođenje marketinga je taj što smo kroz suradnju već bili upoznati s njihovom vizijom i planovima za budućnost i znali smo kako žele nastaviti graditi brend.

Iako je serijal Pozitivnih petaka gotov, pozitivne se poduzetničke priče iz Slavonije nastavljaju. Ne dajte se zavarati i obeshrabriti turobnim medijskim natpisima i raznim negativnim pričama. Mjesta za pozitivu, rad, napredak i u konačnici uspjeh, uvijek ima. Ako ne vjerujete nama, pričekajte inspirativne priče naših praktikanata.

031 273 236