Vremenko – najjednostavnije vođenje vašeg radnog vremena!

Vođenje radnih listi zahtjeva puno truda i vremena koje bi moglo biti korisno utrošeno u obavljanje ostalih radnih zadataka. Zbog toga smo razvili Vremenka – besplatan alat za vođenje vašeg radnog vremena!

Vremenko pruža mogućnost izrade i pristupa radnim listama svih zaposlenika na jednom mjestu te olakšava vođenje administracije. Web aplikacija omogućava unošenje podataka o zaposlenicima, pristup radnim listama sadašnjih i prijašnjih zaposlenika te skidanje listi u PDF formatu. Također, uredite profil tvrtke i odaberite rad vikendom i praznicima te preuzmite obavijesti o trajanju i razdoblju korištenja godišnjeg odmora zaposlenika.

Aplikaciji pristupite klikom na link: vremenko.ofir.hr

Prednosti:

  • Potpuno besplatna aplikacija
  • Usklađenost radnih listi sa svim propisima i pravilima
  • Potreban samo ručni unos promjena
  • Neograničen broj unosa zaposlenika
  • Manja mogućnost pogreške pri evidenciji radnog vremena
  • Mogućnost arhiviranja prijašnjih zaposlenika
  • Jednostavno i pregledno korisničko sučelje

Kako koristiti Vremenka?

Registrirajte svoju tvrtku i dodajte zaposlenike. Odaberite status zaposlenika i ukoliko želite da zaposlenik ima mogućnost mijenjanja radnih listi odaberite ga kao administratora. Pri dodavanju zaposlenika automatski se kreira radna lista za tekući mjesec s postavljenim radnim vremenom od 8:00 – 16:00, a koje se može mijenjati ovisno o vašim potrebama za svakog zaposlenika. Pregledajte radne liste za prijašnje mjesece i skinite potrebne liste u PDF obliku. Nakon odlaska zaposlenika iz tvrtke spremite njegove podatke u arhivu i pristupite im u bilo kojem trenutku.

Video upute za korištenje Vremenka pronađite u nastavku.

YouTube video

Isprobajte funkcionalnosti vođenja evidencije radnog vremena za sve vaše djelatnike. Ispišite radne liste i uredno vodite evidenciju. Za sve upite, stojimo vam na raspolaganju!

Ostale usluge

Web aplikacije

Web aplikacije

Saznaj više
Synesis

Synesis

Saznaj više
Web stranice

Web stranice

Saznaj više

Newsletter