Novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Kako da lajkovi postanu euri?

Ovisno o ciljevima koje želite ostvariti zavisi mjesečni budžet koji je potrebno uložiti kako bi se oni ostvarili. Facebook oglašavanje uz minimalno ulaganje donosi brze i mjerljive rezultate, a oglašavanje se naplaćuje na dva načina.

Ne zaboravite na e-mail marketing!

Uz pažljivo planiranje i provedbu, e-mail marketing može pomoći tvrtkama u postizanju marketinških ciljeva te biti izuzetno učinkovit način za promociju tvrtke i njezinih proizvoda.

Erasmus iskustvo u Ofiru – Yacine

ERASMUS nudi vrhunsku priliku za mlade osobe koje žele privremeno otići u inozemstvo i steći iskustvo. Kao poduzetnik domaćin iskusili smo zanimljivost i dinamičnost ovog projekta, a dosadašnji dojmovi su i više nego dobri.

Hoće li Li-Fi poslati Wi-Fi u povijest?

Li-Fi (Light Fidelity and Visible Light Communications) je sustav koji upravlja bežičnom komunikacijom pri velikim brzinama, a tehnologija prijenosa su žarulje kao usmjerivači signala.

Mentoriranje poduzetnika

Mreža mentora okuplja više od 227 mentora iz različitih područja djelatnosti i poslovne stručnosti, a usluga mentorstva besplatna je za poduzetnike. Jedan od mentora je i naš direktor Milan Puvača koji je dosad mentorirao tri poduzetnika.

Kako postaviti e-mail?

Kako postaviti e-mail na računalo, koji protokol izabrati i što je to STMP autentikacija neka su od čestih pitanja naših klijenata. Ono što je važno za znati jest da krivo podešene specifikacije mogu uzrokovati proglašavanje vaše e-poruke neželjenom (spamom), stoga je povećani oprez potreban.

Rat chatbotova: Bard vs. ChatGPT

Googleov Bard je kao i ChatGPT, OpenAI chatbot, primjer generativne umjetne inteligencije koja može odgovoriti na pitanja na ljudski način. Oba chatbota imaju svoje prednosti i mane i predstavljaju značajno postignuće u razvoju umjetne inteligencije.

Kako se Threads upleo u društvene mreže

Meta je lansirala novu društvenu mrežu – Threads. Instagramova aplikacija za razgovore temeljena na tekstu svojevrsna je alternativa Twitteru.

Zašto je Comic Sans najomraženiji font?

U prezentaciji bilo koje ideje ili proizvoda, tipografija igra jednu od najvažnijih uloga. U dizajnerskom svijetu Comic Sans je najomraženiji font zbog pretjerane upotrebe.

Umjetna inteligencija osnažuje Google

Google je predstavio SGE – prvu tražilicu u koju je integrirana umjetna inteligencija. Era pretraživanja i dobivanja odgovora u formi plavih poveznica je prošla, stiglo je vrijeme pretraživanja postavljanjem pitanja i direktnim dobivanjem odgovara – od slika do podcastova.

Zašto odabrati obnovljeno računalo?

Neovisno o tome radi li se o prijenosnom ili stolnom računalu, obnovljena računala donose bezbroj prednosti koje će ispuniti vaše potrebe i zahtjeve. Detaljan proces obnove i strogi testovi kvalitete jamče njihovu dugotrajnost i pouzdanost.