Novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Gramatika i copywriting

Znate ono kad pročitate tekst koji je loše složen s gramatičke strane i odmah pomislite kako je baš to pravi oglas na koji trebate kliknuti i pristupate mu s potpunim povjerenjem? Tako je, ni mi isto!

Mattermost

Mattermost je aplikacija koja je zamišljena kao open source alternativa najpoznatijem alatu za kontakt između programerskih timova, Slack. Aplikacija je primarno namijenjena praćenju razvoja projekata i generalnoj komunikaciji među članovima tima.

Druga strana Ofira – Adriana Elizabeth Đuraković

S obzirom na popularni mit kako se u IT tvrtkama uglavnom nalaze samo muškarci, želimo iskoristiti priliku i progovoriti protiv tog mita.

Druga strana Ofira – Luka Javorović

U ovom broju Druge strane Ofira donosimo zabavan razgovor s našim kolegom Lukom. Luka je naš DevOps, ali kod nas u uredu rijetko ćete čuti da ga netko doziva imenom. Našem Javoroviću to nije samo prezime, već svojevrstan nadimak koji samo mi Ofirovci razumijemo.

Zapošljavamo djelatnika u odjelu IT podrške

Znaš engleski, s lakoćom instaliraš operativne sustave, dijagnosticiraš i otklanjaš kvarove, te znaš što je cable management IT ormara? Tebe tražimo!

Studentska praksa u marketingu

Poziv kreativcima za studentsku praksu u marketingu.

Sigurnost na internetu

S razvojem modernih tehnologija nije došlo samo ono najbolje. Stiglo je također i ono najgore. Tijekom cijele protekle godine svjedočili smo mnogobrojnim internetskim prijevarama.

Druga strana Ofira – Milan Puvača

Za početak uspješne 2023. godine, započinjemo s još jednom Drugom stranom Ofira, ovoga puta s našim Velikim Vođom – doc. dr. sc. Milanom Puvačom. Tko je Milan, čime se sve bavi i što ga, osim naravno nas, veseli pročitajte u nastavku.

Naša 2022. godina

Sa sigurnošću možemo reći da je 2022. godina u Ofiru bila doista uspješna, a obilježili smo ju (između ostaloga) svima omiljenim druženjima petkom te proslavom mnogih rođendana.

Druga strana Ofira – Matej Malčić

U posljednjoj ovogodišnjoj Drugoj strani Ofira predstavljamo svog backend developera, plesnog majstora i pravog stručnjaka (stolnog) nogometa – Mateja Malčića.

Popularizacija novih društvenih mreža

Slijedom promjena koje se događaju na Twitteru, neke druge društvene mreže počele su dobivati veću pozornost, a mi smo odlučili provjeriti koje su to.

Druga strana Ofira – Davor Petrušić

U ovom intervjuu upoznajemo vas s našim Davorom – tehničkim direktorom i prokuristom. Davor je s nama od 2009. godine, a u međuvremenu je postao jedan od onih na koje odmah pomislite kad se sjetite Ofira.