20% popusta na proljetno čišćenje laptopa

3. travnja 2018.

Proljeće donosi osvježenje na ulice grada, u naše domove i radna mjesta. Proljetno čišćenje tako nije rezervirano samo za brisanje prašine s polica, već i za čišćenje vaših prijenosnih računala. Ukoliko vam se računalo pregrijava, gasi ili ne radi onako kako bi trebao, uzrok može biti nakupljena prljavština i sitna prašina koja ‘guši’ vaš uređaj, pretjerano ga zagrijava te tako otežava svakodnevni rad.

Ukoliko i vaše prijenosno računalo ima neki od navedenih problema, ili samo dugo nije bio očišćen, vrijeme je da iskoristite naših 20% popusta na proljetno čišćenje laptopa, zamjenu paste i jastučića!
Naš hardverski tim pregledat će vaše računalo i očistiti svu nečistoću, zamijeniti termalnu pastu i jastučiće te na taj način produžiti životni vijek vašeg prijenosnog računala kako bi vas još dugo mogao služiti.
Osim čišćenja, nudimo vam i uslugu instalacije operativnih sustava i programa, dijagnostiku i servis uređaja. Dugogodišnje iskustvo i stručnost u poslu tajna su našeg uspjeha. Prepustite svoj laptop u naše ruke i uživajte u tipkanju još dugo, dugo!

Javite nam se na info@ofir.hr ili nas nazovite na +385 (0)31 273 236

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!