Bezbolnost prelaska na Synesis na oblaku

23. rujna 2022.

Sa strane korisnika potrebno je:

  • izabrati paket,
  • privremeno dozvoliti pristup našim djelatnicima,
  • izabrati datum prelaska.

Sve ostalo odrađuje naš tim IT stručnjaka!
Vaš Synesis se prebacuje u oblak za besplatno probno razdoblje od 14 dana u kojem testirate funkcionalnost sustava, a mi vam garantiramo da sigurno nećete odustati.

Što za vas točno znači Synesis na oblaku?

Za vas Synesis na oblaku znači povezivost, sigurnost i brzinu. Usprkos tome što Vam možemo ponuditi razvoj vlastite infrastrukture i/ili optimizaciju postojeće, takva rješenja znaju biti
financijski izazovna ili neoptimalna. Kriptiranim tunelom klijenti se spajaju na naš server s bilo koje lokacije na svijetu gdje je dostupan internet, a brzina rada u sustavu ne ovisi više o vašoj
infrastrukturi.

Sve radnje obavljaju naši specijalizirani serveri.

Razlika između lokalnog Synesisa i Synesisa na oblaku

Lokalni Synesis vrti se ili na vašem specijaliziranom serveru ili na vašem računalu pa ga dijelite mrežno. Ovisno kako ste odlučili to izvesti, radit će vam brže ili sporije. Nažalost, u tom slučaju brzina rada ima korelaciju s količinom uloženog novca u mrežnu infrastrukturu, „server“ i prateće licence.

Za mnoge mikro i male poduzetnike odgovarajuća infrastruktura je financijski “harakiri” pa je sljedeće rješenje dijeljenje s jednog od osobnih računala, što je sporo i neotporno na korisničke greške koje nerijetko završe tako da se knjiga popravlja ili vraća iz backupa, naravno, u slučaju da isti postoji.

Dizajn programa Synesis napravljen je tako da ispunjava potrebe za nužnom jednostavnošću malih i mikro poduzetnika, ali se može koristiti u većim tvrtkama u kojima radi veći broj korisnika u isto vrijeme.

Čekamo vaš poziv!

Adriana Perić