Euro u Ofiru

10. lipnja 2016.

Ovih dana smo Vam objavili popularno zvani “tizer” kao najavu početka Eura u Ofiru, a sada je red i uputiti vas o čemu je riječ.

Ofir je odlučio na sebi osebujan način popratiti ovogodišnje Europsko prvenstvo u nogometu u vidu odigravanja svog prvenstva u stolnom nogometu. Pokazali smo vam kako je proteklo izvlačenje reprezentacija u kojem su djelatnici  izvukli dvije reprezentacije koje predstavljaju na prvenstvu.

Utakmice u skupinama će se igrati po predviđenom rasporedu Europskog prvenstva, dok će se daljnji krugovi natjecanja igrati ovisno o prolasku reprezentacija. Raspored utakmica i tko od djelatnika predstavlja koju reprezentaciju možete proučiti u galeriji s desne strane.

Ono što Ofirovo prvenstvo čini posebnim i vama zanimljivim je da imate priliku sudjelovati. Predvidite pobjednika našeg natjecanja i biti ćete nagrađeni! Nakon što proučite snage reprezentacija i vještine sudionika, napišite nam u komentaru naše Facebook stranice vaše predviđanje.

Pravila:

– Poluvrijeme traje 3 minute
– Bacanjem kovanice će se odlučiti strana/prva lopta
– Zadržavanje loptice dulje od 5 sekundi – “pasivna igra” = KAZNA
– Nije dopušteno “roštiljanje” = KAZNA (u slučaju gola – gol se poništava)
– 3 X KAZNA = 10 sekundi golman u naopakom položaju – U slučaju “Knockout faze” (neriješeni rezultat u daljnjim krugovima natjecanja) igrati će se na “Zlatni gol” za pobjedu

Dodatna pravila:

– Sudac utakmice mora biti netko iz neutralnog odjela s obzirom na reprezentacije koje igraju i skupinu
– Utakmici mora prisustvovati barem dva svjedoka
– Umjesto igrača ne smije sudjelovati brat/sestra blizanac/ka koji/koja zna igrati stolni nogomet
– Utakmice po rasporedu vikendom, odigrati će se petkom

Mi ćemo se zabaviti sigurno i timski duh će nakon ovoga u Ofiru samo ojačati, a nadamo se da ćete i vi uživati skupa s nama i popratiti ovo neobično Euro Ofir nogometno prvenstvo!

Sretno svima!

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!