Digitalni/Internet marketing

Sinergija digitalnog marketinga i poslovanja tvrtke

Postojanje online prisutnosti ne znači uvijek i vidljivost tvrtke u prostranstvima interneta. Digitalni marketing može pomoći kako bi se tvrtka jasnije pozicionirala potencijalnim posjetiteljima, bilo to s informativne ili prodajne strane. Pozicioniranje na webu pridonosi poslovanju tvrtke u pronalaženju novih klijenata i u tom smislu za većinu je tvrtki neizostavan dio poslovanja.

Ofir i digitalni marketing

  • Iskustvo na različitim platformama
  • Kreativnost u izradi vizualnih materijala i oglasa
  • Pisanje tekstova za sve vrste sadržaja
  • Kreiranje različitih vrsta marketinških strategija
  • Istraživanje i analiziranje tržišta za potrebe klijenta

Ofir je Osijeku poznat po svom višegodišnjem radu koji uključuje izradu web stranica, održavanje IT opreme i udaljenu (remote) tehničku podršku, a već nekoliko godina klijentima nudimo i usluge digitalnog marketinga. Strastvenost u onome što radimo, kao i želja za daljnjim unapređenjem poslovanja naših klijenata, potaknula nas je na proširenje paketa usluga koje nudimo. Odjel marketinga fokusiran je na prepoznavanje potreba klijenta i kreiranje strategija uz provođenje i analizu marketinških kampanja.

Digitalni marketing često je krivo protumačen samo kao prodaja, promocija i oglašavanje. Digitalni se marketing, u definiciji ne razlikuje značajno od standardnog marketinga, osim u mediju. Skup je to usluga koje podižu popularnost brenda, privlače nove klijente i održavaju komunikaciju s postojećim klijentima. Analizom posjeta na vašemu webu i društvenim mrežama doznajemo tko najbolje reagira na vaš sadržaj i kome se trebate obraćati svojim objavama. Prepoznavanjem misije i vizije brenda, kao i određivanjem kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, kreiramo kompletnu strategiju u kojoj osim navedenog koristimo i:

  • Optimizaciju webova za tražilicu (SEO),
  • Google oglašavanje,
  • Oglašavanje na društvenim mrežama Facebook/Instagram,
  • Vođenje društvenih mreža – Facebook/Instagram / LinkedIn/TikTok.

Velik dio digitalnoga marketinga čini i vizualni identitet tvrtke. Dizajn korišten u promoviranju vaših proizvoda i usluga trebao bi biti autentičan, a u isto vrijeme pratiti određene parametre prepoznatljivosti.

Stvorite ili osvježite svoju internetsku prisutnost

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter