Digitalni/Internet marketing

Ofir je Osijeku poznat po svom radu, koji uključuje izradu web stranica, održavanje IT opreme i udaljenoj (remote) tehničkoj podršci, a već nekoliko godina nudimo klijentima i usluge digitalnog marketinga.

Strastvenost u onome što radimo, kao i želja za daljnjim unaprjeđenjem poslovanja naših klijenata potaknula nas je na proširenje paketa usluga koje Ofir nudi. Odjel marketinga fokusiran je na prepoznavanje klijentovih potreba i kreiranje, provođenje te analizu marketinških kampanja.

Digitalni marketing skup je usluga koje dižu popularnost brenda, privlače nove klijente i održavaju komunikaciju s postojećim klijentima. Analizom posjeta na vašem webu i društvenim mrežama doznajemo tko najbolje reagira na vaš sadržaj i kome se trebate obraćati svojim objavama. Prepoznavanjem vizije brenda i određivanjem kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, kreiramo kompletnu strategiju u kojoj osim navedenog koristimo i:

  • SEO – optimizaciju,
  • Google Ads – Google oglašavanje,
  • Google Analytics,
  • Facebook/Instagram/Twitter oglašavanje,
  • community – Facebook/Instagram/Twitter,

Velik dio digitalnog marketinga čini i vizualni identitet tvrtke. Dizajn korišten u promoviranju vaših proizvoda i usluga trebao bi biti autentičan, a u isto vrijeme pratiti određene parametre prepoznatljivosti. Ako vas zanima kako to postižemo, javite nam se putem kontakt forme ili na broj telefona 031 273 236.

031 273 236