Kratki izvještaj sa CeBita

21. travnja 2015.

Od 16. do 20. ožujka 2015. sudjelovali smo na CeBit jednom od najvećih sajmova informatike u Hanoveru.

Organizacija i financiranje ovog pothvata se pružila u sklopu projekta DORIBIS network i to smo odlučili iskoristiti.Otprilike smo mogli pretpostaviti veličinu i značaj samog sajma, no tek sada, nakon aktivnog sudjelovanja, svjesni smo njegove prave veličine.

Kako je riječ o jednom od najvećih izlaganja ICT-a u svijetu, sama prisutnost nas, kao malog poduzećamožemo smatrati velikom uspjehom. Nalaziti se uz bok Google-u, IBM, Intelu i drugima je za nas važna stvar. Dizanje svijesti uslugama i proizvodima Ofir-a izvan granica Hrvatske nešto je na čemu radimo gotovo dvije godine, a sudjelovanje na događaju ove veličine dodatno je jačanje pozicije na tržištu.

Na sajmu smo predstavili novi proizvod Sofa stroj, ali i druge proizvode koje koristimo već duži niz godina i stalno unaprjeđujemo prema zahtjevima klijenata. Glavni benefiti ovog sudjelovanja su upoznavanje potencijalnih partnera te klijenata, ukratko – networking s kojim vjerojemo da možemo samo još uspješnije rasti.

Stečeno iskustvo svakako će biti upotrjebljeno za daljnje, posebno međunarodne nastupe te gdje ćemo sada iskusniji, spremniji i usmjereniji pristupiti novim izazovima svjetskog tržišta. Očekuju nas uzbudljiva događanja – pridružite nam se i budite dio njih! 🙂

Za kraj – prenosimo i reportažu sa CeBita od ICT Businessa gdje možete pogledati i predstavljanje tvrtke Ofir od 42. minute

te intervju za ICT Business.

Davor Petrušić