Kupite zamjenske tonere putem našeg web shopa!

12. rujna 2017.

Dragi naši klijenti i pratioci s današnjim danom prošili smo paletu svih usluga gdje uz web dizajn, marketing, popravke računala te održavanje računalne opreme od sada putem našeg web shopa možete kupovati zamjenske tonere!

Riječ je o iznimno velikoj ponudi koja bilježi nekoliko stotina različitih vrsta tonera, a sve u svrhu toga kako bi vaše poslovanje uvijek bilo besprijekorno. Sukladno s time, izradili smo web shop koji je dostupan na poveznici putem koje možete odabirati i naručivati željene tonere.

Ofir vam je omogućio izbor najkvalitetnijih brendova kao što su: brother, Canon, Samsung, Epson, Panasonic i HP. Najbolja i najveća ponuda zamjenskih tonera u Hrvatskoj i kvaliteta su osigurani, a zadovoljstvo kupovine zagarantirano! Donosimo vam preko 1000 tonera i to sve na jednome mjestu! Omogućili smo vam i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 200 kuna!

Jamstvo na sve naše proizvode najbolja je garancija kvalitete, a cijene su i više nego pristupačne. Želimo najbolje za svoje kupce, stoga pregledajte stranicu, pronađite ono što vam treba i naručite toner već danas!

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!