Ljetne prakse u digitalnom marketingu

7. lipnja 2021.

Naš dugogodišnji program “Ideja? Praksa? Realizacija?” objavljuje novu sezonu pod režijom digitalnog marketinga. Kroz program otvaramo natječaj za ljetne prakse u trajanju od dva mjeseca za dvije osobe.

Navedeni program društveno je odgovornog karaktera, a nastao je još 2017. godine kroz projekt Društvene filantropije. Ofir će kroz ovaj projekt ući u mentoriranje dvije osobe sukladno poslovima i zadaćama pojedinog radnog mjesta:

Marketing (društvene mreže)

  • Planiranje i realizacija marketinških kampanja te evaluacija istih.
  • Pisanje i kreiranje sadržaja te ključnih poruka za komunikacijske kanale klijenata.
  • Prednost: aktivno praćenje trendova na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i TikTok)

Marketing (digitalni dizajn)

  • Aktivno sudjelovanje u procesima od idejnog do izvedbenog rješenja
  • Oblikovanje vizuala i grafičkih rješenja u digitalnom marketingu
  • Potencijalno: fotografiranje i snimanje sadržaja za društvene mreže i/ili web

Koga tražimo?

Prije svega komunikativne i kreativne osobe s osnovnim znanjem za navedena radna mjesta. Poznavanje alata i prethodno iskustvo su prednost, ali ne i uvjet.
Dodatni plusevi za poznavanje trendova na društvenim mrežama.  

Osim navedenog, imaš priliku kreativno se izraziti u bilo kojem području digitalnog marketinga, sudjelovati u rješenjima i napraviti promjene svojim idejama. Ovisno o tvojim interesima, prilika je da stekneš iskustvo sudjelovanja u projektima na razini odjela, ali i cijele tvrtke. 

Koje karakteristike tražimo?

Vrlo je poželjno da si odgovorna osoba i da se držiš rokova. Jako je bitno na vrijeme javiti da nešto ne možeš stići odraditi kako bi netko drugi mogao uskočiti i pomoći ti, jer je timski rad osnovna karakteristika Ofirovaca. Također volimo vedre i optimistične ljude. Proaktivnost je nešto što cijenimo, jer te želimo potaknuti na samostalan pronalazak načina i rješenja, a ono što ne želimo je da odustaješ. 

Ovo gore navedeno sam ja! Kako da se prijavim?

Vrlo jednostavno. Pošalji nam životopis putem naše kontakt forme i možda baš ti dobiješ priliku da unaprijediš svoje znanje, napraviš prvi korak u karijeri ili si osiguraš vrijedno iskustvo za životopis.

Vrijeme trajanja natječaja do 19. lipnja 2021., a očekivani početak prakse je 1. srpnja 2021.

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!