Modernizacija Ofirove internet stranice

29. studenoga 2019.

Sa željom predstavljanja u novom i modernijem izdanju, Ofir je dobio osvježenu web stranicu koja je modernizirana u svakom segmentu. Osim vizualnih izmjena, promijenjena je i platforma pa sada stranica počiva na WordPress temeljima s čime je omogućeno više funkcionalnosti nego što je to stara stranica dopuštala.

Prvenstveno, to se odnosi na lakše upravljanje sadržajem, lakšu mogućnost optimizacije kako na tražilici tako i oko brzine učitavanja te lakše buduće opcije oko proširivanja mogućnosti stranice. Osim vizualnih i tehničkih promjena, stranica je i sadržajno obogaćena što omogućuje lakši pronalazak svih usluga koje Ofir nudi.

Ofir usluge

S unaprijeđenom kategorizacijom sadržaja, nova stranica naglasak stavlja na IT, web i marketing usluge uz prezentaciju vlastitih proizvoda kao i vizualno unaprijeđeni prikaz svih novosti iz tvrtke. Uz to, portfolio je također dobio proširenje u obliku Case Study prezentacije za pojedinačne klijente bilo to za web ili hardver okruženje.

Portfolio - Case Study

Cilj nove stranice je povećanje konkurentnosti slijedom profesionalne mrežne prezentacije tvrtke, bolje realizacije potencijalnih poslova te ostvarivanje više upita putem novog kontakt obrasca kao i manja potrošnja vremena za dodavanje te uređivanje sadržaja.

EU projekti
Operativni programi Konkurentnost i kohezija
Europski strukturni investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!