Najbolja ponuda kvalitetnih zamjenskih tonera!

26. veljače 2018.

Koliko puta vam se dogodilo da ste nešto na brzinu htjeli ispisati, ali baš u tom trenutku niste imali boje? U potrazi ste za pouzdanim tonerima? Ostanite koju minutu uz tekst koji sljedi i omogućit ćemo vam bezbrižno printanje!

Korištenje nekvalitetnih zamjenskih tonera može dovesti do slabe kvalitete ispisa, ali i oštećenja samog pisača. Zbog jeftinije ponude koja pruža veću konkurentnost na tržištu, mnogi proizvođači koriste mješavine različitih tonera – koje u konačnici rezultiraju smanjenju kvalitete i oštećenju plastike.

Niska cijena zamjenskih tonera, glavna je prednost pred originalnim. Sada dolazimo do pitanja kako nešto što nije original može biti istovremeno kvalitetno i cijenom pristupačno? U Ofiru je i to moguće, a u nastavku saznajte zašto!

Glavni ciljevi kojima se vodimo su održavanje vaših pisača ispravnim, bez kvarova uzrokovanim lošim potrošnim materijalima. Već sedam godina naša tvrtka prodaje najkvalitetnije zamjenske tonere za vaše ispisne uređaje. U našoj širokoj ponudi zamjenskih tonera za pisače pronaći ćete poznate brendova poput: Brother, Canon, Samsung, Epson, Panasonic i HP. Žive, oštre i kvalitetne dokumente prilikom ispisa osigurava naša najprodavanija marka tvrtke Lexmark, koja predstavlja najviši standard ispisnog materijala. U dugogodišnjoj suradnji s partnerima tvrtke Toner ostvarili smo veliki uspjeh, koji uz naše cijenjene kupce i dalje gradimo.

Kako bismo olakšali našim kupcima i omogućili im pristupačnu i jednostavnu kupnju – otvorili smo web shop za prodaju zamjenskih tonera. Na našoj stranci ofir.hr/toneri možete se detaljnije upoznati s vrstama tonera i za sebe izabrati odgovarajući. Odlučite li se za narudžbu iznad 200,00 kuna, razveselit ćemo vas besplatnom dostavom!

Najbolju ponudu zamjenskih tonera u Hrvatskoj imate na jednom mjestu, a zadovoljstvo kupovine je zagarantirano! Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, možete nam se slobodno obratiti u bilo kojem trenutku. Djelatnici Ofira rado će vas savjetovati oko optimalnog odabira novog printera i kvalitetnih zamjenskih tonera.

Obratite nam se s povjerenjem. Vaš tim Ofir. 🙂

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!