Naša priča, vaša karijera

8. svibnja 2019.

Ideja je vrlo važna početna točka svakog projekta. Kako kod nas nikada ne manjka inspiracije, pozivamo vas na 1. tjedan karijera FFOS-a koji se održava od 13. do 17. svibnja 2019., a na kojem ćemo i mi sudjelovati te zasigurno upaliti mnoge lampice.

Točnije, u utorak 14.05.2019. od 16:00 do 18:00 sati. Saznajte više o tvrtki Ofir i kako se ovdje već godinama uspješno grade mostovi u karijeri te kako se njima, sa osmijehom na licu, kreću praktikanti, od ideje do zaposlenja.

Nisu svi mostovi jednosmjerni i ne prelaze svi preko mirnih rijeka, ali svi vode na neku drugu stranu, svi imaju put i uz dobre temelje ništa taj put ne može omesti.

Neki su mostovi tek ideja, neki u izgradnji, a neki već dugo služe svojoj svrsi.

Do sada smo u zajednicu ulagali kroz različite radionice, seminare, prakse te donacije. Upravo zbog želje da se ulaže u zajednicu koje smo dio, Ofir d.o.o. je pokrenuo program „Ideja? Praksa? Realizacija? Ofir“ kroz koji želimo pomoći studentima da unaprijede svoja znanja i vještine povezane uz IT sektor, te prošire znanja o tržištu rada i mogućim budućim zanimanjima.

Uvijek inspirativan, zavidnog znanja i iskustva, naš direktor dr.sc. Milan Puvača upoznat će vas s tvrtkom i objasniti zašto je Ofir početna točka u vašoj karijeri.

Ovim putem, pozivamo sve studente Sveučilišta da se pridruže tjednu karijera na FFOS-u i ne propuste priliku izgraditi temelje svojoj karijeri.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!