Ofir djeluje na svjetskoj razini

12. ožujka 2018.

Dopustite da vam se predstavimo. Ofir je tvrtka specijalizirana za web rješenja. Ove godine slavi 25. rođendan, što znači da je stariji od nekolicine svojih zaposlenika, što je za IT tvrtku prava rijetkost.

Rasli smo skupa s internetom. Kako se on razvijao, tako smo i mi učili i širili polje svoga rada. Danas se možemo pohvaliti s više od 60 zadovoljnih klijenata čije smo web stranice izradili ili redizajnirali. U svakom slučaju, s klijentima ne prekidamo suradnju poslije objavljenje web stranice, nego nudimo kontinuiranu podršku i održavanje spomenute stranice.

Cijelo vrijeme djelovali smo iz Osijeka, u kojem su nam i sjedište i poslovna jedinica. Prve suradnje su bile s lokalnim klijentima, no proširili smo se i na globalno tržište. Nikada se nismo smatrali malom tvrtkom, niti umanjivali svoje mogućnosti i uvijek smo se držali visokih standarda izrade web stranica.

Iz svog portfolija izdvajamo web stranice koje najbolje opisuju širinu našeg poslovanja.

Grad Osijek – službeni portal grada na Dravi dobio je redizajn. Kako je glavni zadatak ovoga projekta bio izraditi modernu web stranicu s responzivnim sučeljem koja će olakšati preglednost i pristup svim bitnim informacijama te pružati aktualan informativni sadržaj građanima, odlučili smo stranicu izraditi na platformi WordPressa. Ostale korištene tehnologije su: PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery. Ponosni smo što smo službenom portalu našeg grada omogućili vizualni identitet koji zaslužuje.

Inicijativa d.o.o. je škola stranog jezika kojoj smo izradili praktičnu aplikaciju koja omogućava praćenje polaznika/studenata, predavanja, pohađanja nastave, uplata te poboljšava i ubrzava protok informacija/podataka. Inicijativa CRM koristi tehnologije: Laravel, MySQL, jQuery.

Hrvatska s crkvenog tornja je projekt gimnazije Gaudeamus s ciljem brendiranja hrvatskog turizma. Napravili smo im web stranicu koja prati njihove potrebe, korištene tehnologije su: WordPress, PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery.

Ako ste zainteresirani za suradnju, javite nam se putem kontakt forme.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!