CASE STUDY

Cros Rent

Cros Rent

Projekt

  • CRUD – Create, Read, Update & Delete, odnosno mogućnost stvaranja, čitanja, ažuriranja i brisanja sadržaja
  • Generiranje dokumenata u PDFu
  • Import odnosno uvoz klijenata, strojeva i cjenika
  • 2 vrste korisnika; admin sa svim ovlastima i knjigovođa sa ograničenim ovlastima
  • Dodavanje strojeva u pregled najma i iz pregleda najma fakturiranje te kreiranje računa

Izazovi

Web aplikacija je nastala kako bi se riješio problem nedostatka funkcionalnosti za generiranje ponuda za najam, narudžbenica i drugih dokumenata. S vremenom je bilo potrebno na postojeću funkcionalnost ispisa dokumenata u PDF formatu dodati opciju printanja istih dinamičkih podataka i na engleskom jeziku. U izbornik je trebalo nadodati nekoliko kategorija kako bi se olakšalo vođenje evidencije. Iako je aplikacija već imala mogućnost prikaza cijena u kunama i eurima, bilo je potrebno doraditi nekoliko funkcionalnosti kako bi se euro postavio kao defaultni odabir.

Rješenje

Rješenje je pronađeno u user friendly custom web aplikaciji s jednostavnom navigacijom. Time je omogućeno pojednostavljeno rukovanje s podacima kao što su ponude, ugovori i narudžbenice, što je znatno olakšalo kompletan proces rada. S obzirom na opsežno područje rada klijenta, svi podaci omogućeni su ne samo na hrvatskom, već i na engleskom jeziku. Kroz ovaj projekt, razvojni tim je uspio proširiti funkcionalnost web aplikacije i osigurati bolje iskustvo za klijente. Sve ove dodatne funkcionalnosti i prilagodbe aplikacije rezultirale su bržim i učinkovitijim radom klijenta te su omogućile lakše upravljanje podacima i procesima poslovanja.

Tvrtka Cros Rent osnovana je 2014. godine sa sjedištem u Osijeku, a djelatnošću obuhvaća cijelo područje Republike Hrvatske. Djelatnost firme Cros Rent, obrta za iznajmljivanje građevinskih strojeva, viličara i druge usluge sastoji se od najma, servisa i prodaje širokog programa novih i rabljenih strojeva.

Pogledaj više

Platforma:

Wordpress, PHP, MySQL, jQuery, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Uspješno je implementirana web trgovina te su educirani djelatnici za samostalan unos proizvoda i održavanje zaliha web trgovine.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Prilagođena web aplikacija prema klijentovim zahtjevima za upis studenata.

Platforma:

WordPress, PHP, MySQL, jQuery, povezivanje sa sustavom barkodiranja, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Web trgovina

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Razvoj custom web aplikacije. Omogućeno vođenje evidencije te jednostavan prikaz faza projekata. Dodavanje korisnika s različitim ovlastima. Nadodane funkcionalnosti automatizacije.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Potpuno prilagođena web aplikacija. Omogućen rad s raznim oblicima dokumenata te podacima na hrvatskom i engleskom jeziku.

Platforma:

WordPress / WooCommerce, PHP, MySQL, jQuery, CSS

Opis zadatka:

Potpuno funkcionalna web trgovina. Standardne WooCommerce funkcionalnosti su naveliko proširene ERP mogućnostima u jednom sučelju. Kreiran prilagođeni dizajn u suradnji s klijentom.

Newsletter