CASE STUDY

Sinonim

Sinonim

Projekt

 • CRUD – Create, Read, Update & Delete, odnosno mogućnost stvaranja, čitanja, ažuriranja i brisanja sadržaja
 • Generiranje ponuda, računa i ostalih dokumenata u PDFu
 • Dodavanje 4 vrste korisnika;
  • Admin sa svim ovlastima,
  • Prodaja s ovlastima za CRUD ponuda, računa i klijenata,
  • Voditelj projekta s ovlastima nad prevoditeljima i projektima,
  • Prevoditelj s funkcijom rješavanja projekta i uvidom u obračune
 • Export odnosno izvoz klijenata i prevoditelja
 • U postavkama uređivanje valuta, usluga, država i slično

Izazovi

U početnoj fazi razvoja web aplikacije Sinonim, glavni cilj je bio stvoriti user-friendly custom platformu za upravljanje projektima i prikaz njihovog napretka. Osim toga, bilo je potrebno implementirati sustav za upravljanje korisnicima s različitim razinama ovlasti. Kako se aplikacija s vremenom razvijala, tako se proširila i kao baza podataka čime je trebalo postaviti globalni filter kako bi se korisnicima omgućio pregled podataka za odabranu godinu. Prelaskom na novu valutu bilo je potrebno i prilagoditi aplikaciju na euro. U posljednjoj fazi trebalo je nadodati i mogućnosti automatizacije za veću učinkovitost.

Rješenje

Radi lakšeg vođenja i evidencije projekata, omogućen je prikaz svakog projekta u 3 statusne tablice ovisno o stanju projekta: Projekti u tijeku, Završeni projekti i Fakturirani projekti. Kreirane su četiri vrste korisnika s različitim ovlastima kako bi se osigurala zaštita podataka. Uz daljnji razvoj ove web aplikacije, klijentu je omogućeno filtriranje svih dostupnih podataka što je znatno ubrzalo kompletan proces rada. Omogućeno je i generiranje izvješća u različitim formatima, što je olakšalo analizu i planiranje projekata. Uz globalni filter, zaposlenici sada u 2023. godini više ne moraju učitavati tisuće podataka iz prethodne godine.

Prevoditeljska agencija Sinonim osnovana je 2014. godine s vizijom tvrtke koja će pratiti i koristiti najsuvremenije prevoditeljske tehnologije i procese te biti pouzdan pružatelj jezičnih usluga u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pogledaj više

Platforma:

Wordpress, PHP, MySQL, jQuery, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Uspješno je implementirana web trgovina te su educirani djelatnici za samostalan unos proizvoda i održavanje zaliha web trgovine.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Prilagođena web aplikacija prema klijentovim zahtjevima za upis studenata.

Platforma:

WordPress, PHP, MySQL, jQuery, povezivanje sa sustavom barkodiranja, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Web trgovina

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Razvoj custom web aplikacije. Omogućeno vođenje evidencije te jednostavan prikaz faza projekata. Dodavanje korisnika s različitim ovlastima. Nadodane funkcionalnosti automatizacije.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Potpuno prilagođena web aplikacija. Omogućen rad s raznim oblicima dokumenata te podacima na hrvatskom i engleskom jeziku.

Platforma:

WordPress / WooCommerce, PHP, MySQL, jQuery, CSS

Opis zadatka:

Potpuno funkcionalna web trgovina. Standardne WooCommerce funkcionalnosti su naveliko proširene ERP mogućnostima u jednom sučelju. Kreiran prilagođeni dizajn u suradnji s klijentom.

Newsletter