Ofir u Upravnom odboru Osijek Software Cityja

2. srpnja 2015.

Dana 30. lipnja 2015. održala se izborna skupština Osijek Software Cityja gdje je osim izglasane promjene statuta promijenjen i Upravni odbor s novim snagama. Od 24 tvrtke koje su članovi Osijek Software Citya, sedam ih se kandidiralo za novi odbor, a tu se našla i naša kandidatura. Nakon glasanja i prebrojavanja glasova, odlučeno je da će nove snage u Upravnom odboru uz Ofir biti i Adcon, Inchoo, Mono te Plava tvornica.

Nakon održane skupštine, tajnik OSC-a Bela Ikotić kaže: “Zadovoljan sam Skupštinom i odazivom članova koji su ozbiljno shvatili svoju ulogu u kreiranju budućnosti organizacije. Ova i prethodna godina stvarno su bile godine u kojima je OSC priznat kao ozbiljna organizacija koja je vrlo bitna u razvoju dobre poduzetničke klime, tržišta rada i sposobna je stvoriti svoj edukativni sadržaj. Ono na što sam ponosan je da smo najveća IT organizacija u Hrvatskoj i što je naš rad priznat i izvan granica Lijepe naše.”

Udruga nastavlja s radom u kolovozu kada će ponovno biti otvorene prijave za članstvo uz imenovanje osobe koje će predstavljati novoizabrane tvrtke Upravnog odbora te biranje novog predsjednika i tajnika. Također, mi ćemo se potruditi da u iduće dvije godine donosimo odluke koje će dodatno osnažiti brand Osijek Software Citya ali i samog Grada Osijeka.

izvor: Osijek Software City, autor izvorne vijesti i fotografije: Ana Tadić

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!