Pozitivni petak #2 – Ofir i Inicijativa

9. ožujka 2018.

Pozitivni petak ovoga puta odnosi snijeg i hladnoću, a donosi još jednu zanimljivu ofirovsku priču. Učenje engleskog jezika može biti jednako kreativno kao i podučavanje, a upravo nas je ta misao vodila kroz cijelo ovo putovanje. Krajem 2016. godine započeli smo suradnju sa školom stranih jezika – Inicijativa.  Ovo je škola u kojoj se engleski jezik uči prirodno i direktno te omogućava polaznicima da nauče jezik mnogo brže nego uobičajeno. Gdje ima truda i volje – vrlo brzo nastat će vidljivi progres.

Glavne prednosti Inicijative su profesori, izvorni govornici engleskog jezika koji prilikom nastave koriste Callan metodu učenja. Drugačija metoda koja pomaže polaznicima da se oslobode straha te da im učenje teče dinamično i učinkovito. Cilj ovakvog pristupa je putem govora naučiti razmišljati na engleskom jeziku bez prevođenja! Komunikacija je najprirodnije svojstvo čovjeka, koje nam omogućava da učimo jedni od drugih i stvaramo konekcije. Naš tim, prepoznao je kvalitete ove škole i zajedničkim radom pokrenuli smo projekt Inicijativa CRM. Izradili smo praktičnu aplikaciju koja omogućava praćenje polaznika/studenata, predavanja, pohađanja nastave, uplata te poboljšava i ubrzava protok informacija/podataka. Aplikacija savršeno upotpunjuje Callan metodu učenja te osigurava kompletnu automatizaciju zadataka koje obavljaju profesori i polaznici škole engleskog  jezika. Inicijativa CRM sadrži sve što je potrebno za kompletnu kontrolu poslovanja i bolje komunikacije s polaznicima. Informacija je danas iznimno vrijedna i upravo zato smo se pobrinuli da aplikacija pruži jednostavnu, fluidnu i učinkovitu interakciju, koja pruža sve informacije o studentima, grupama i polaznicima unutar škole. Mogućnosti koje aplikacija pruža su brojne, primjerice moguće se logirati putem tri korisnička prava: kao admin, teacher i head teacher. Admin se brine o rasporedu, polaznicima, transakcijama, kreiranju grupa i prati sve promjene u grupnom procesu. Sustav mu daje potpunu kontrolu nad radnim procesom škole. Teacheri (profesori) prate napredak svake grupe i svakog polaznika te mu CRM pomaže u napretku poučavanja Callan metodom, što polaznicima olakšava učenje. Head teacher (glavni profesor) zadužen je za organizaciju, raspodjelu te nadgledanje rada ostalih. Aplikacija također omogućava komunikaciju između djelatnika škole te pruža brzi protok informacija.

„Surađujemo s prekrasnim ljudima iz Osijeka koji vode inspirativnu poduzetničku priču. Mladi, proaktivni i uspješni djelatnici Ofira nadahnuli su nas i pomogli u realiziranju izuzetne aplikacije, koja nam je pridonijela organizaciji i poboljšanju našeg rada. Uspješnu i ugodnu suradnju vodimo već godinu i pol dana te ju nastavljamo graditi dalje u budućnosti. Zahvaljujemo na trudu i veselimo se svim nadolazećim zajedničkim projektima.“ – Anja Rubčić, direktorica škole Inicijative.

Suradnja Ofira i Inicijative donijela nam je obostrano zadovoljstvo, lijepo iskustvo i nova stečena znanja. Inspirativna poduzetnička priča nastavit će se i u budućnosti, a s ponosom možemo zaključiti ovaj Pozitivni petak te zahvaliti cijelom timu koji je sudjelovao na ovom projektu. Našu priču nastavit ćemo graditi uz proaktivne mlade ljude koji otvorenog uma ulaze u nova iskustva i realiziraju zamišljene ideje! Do sljedećeg petka ostanite nam pozitivni!

Tim Ofir

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!