Sve što trebate znati o Synesisu na oblaku

6. ožujka 2024.

Aplikacija Synesis, rješenje tvrtke Pupilla, jedan je od najraširenijih računovodstvenih i poslovnih softvera u Republici Hrvatskoj. Ovaj potpuno modularni softver omogućuje korisnicima da biraju funkcionalnosti prema vlastitim potrebama, što ga čini čestim izborom među našim klijentima. Bez obzira na veličinu ili specifične zahtjeve poslovanja, Synesis pruža prilagodljivost i efikasnost. 

Mogućnost zajedničkog rada više korisnika, pregled prema razinama ovlasti, automatska knjiženja, potpuna usklađenost i ažuriranje prema zakonima Republike Hrvatske uz povoljnu cijenu implementacije, samo su neke od prednosti Synesis aplikacijskog rješenja.

Synesis na oblaku

Spor rad Synesisa, nedostupna ili spora podrška te visoki troškovi održavanja servera najčešći su izazovi koji su nas ponukali da svojim klijentima pružimo rješenje koje će obuhvatiti ono najvažnije – ubrzanje rada Synesisa, racionalizaciju troškova i posljedično smanjenje troškova poslovanja. I zato vam nudimo uslugu Synesis na oblaku za koju pružamo punu podršku!

U nastavku donosimo neka od najčešćih pitanja koja nam klijenti postavljaju, a koja će ujedno i pobliže objasniti rad Synesisa na oblaku.

Što moramo posjedovati od opreme kako bismo imali Synesis na oblaku?

Kako biste mogli koristiti uslugu Synesis na oblaku, potrebno je imati Synesis te računalo s kojeg ćete se spajati u program. Uz dugogodišnje iskustvo u tehničkom radu s ovim programom, postali smo partner tvrtke Pupilla te ukoliko nemate program, imate mogućnost putem nas kupiti licence za program i module.

Oblak

Koja je cijena Synesisa na oblaku?

Cijena VPS Synesis paketa određuje se prema broju korisnika. U slučaju da standardni paketi ne odgovaraju vašim potrebama, nudimo individualnu analizu i prilagođena rješenja za vaše poslovanje.

Što obuhvaća mjesečni najam po Ugovoru od 12 mjeseci?

Sama instalacija i postavljanje Synesis-a na serveru, postavljanje VPN-a na radnim stanicama korisnika i podešavanje dnevnog backupa je uključeno u cijenu.

Mi se brinemo oko rada samog servera i backup-a, a ukoliko vam nije dovoljna jedna dnevna kopija podataka u mogućnosti smo ponuditi i veće pakete. 

Mogu li pristupiti Synesisu u oblaku iz inozemstva?

Našim serverima možete pristupiti s bilo koje lokacije pod uvjetom da imate internet.

Jesu li moji podaci sigurni?

Oblak šifrira sve podatke koji se prenose preko mreže i koji se pohranjuju u bazama podataka, čime se osigurava njihova zaštita. Ovim putem, osobe koje nisu ovlaštene neće moći pristupiti podacima vašeg računovodstva.

Što ukoliko isprobam Synesis na oblaku i ne odgovara mom poslovanju te ga ne želim koristiti?

Uz instalaciju usluge dobivate probni period od 14 dana (određeno ugovorom). U slučaju da želite nastaviti koristi uslugu samo se aktiviraju određene licence, a ukoliko vam usluga ne odgovara, vraćamo Synesis na vašu lokaciju te se ukida pristup serveru, bez troškova.

Naše zalaganje u rješavanju svih korisničkih izazova omogućilo nam je prepoznatljivost i dugogodišnju suradnju s više stotina klijenata. Ako imate dodatna pitanja ili trebate podršku pri korištenju Synesis na oblaku, slobodno nas kontaktirajte!

Ana Božić