Ofir je osječka IT tvrtka s dugogodišnjim iskustvom i zavidnim rejtingom među klijentima. Upoznajte samo dio našeg tima stručnjaka i specijalista u područjima web developmenta, web dizajna, IT podrške i digitalnog marketinga koji stoje iza imena Ofir d.o.o. Izabrali smo one koji su najčešće u kontaktu s klijentima, no ne brinite – kada projekt počne lako ćete upoznati i ostale!

Milan Puvača

CEO

Zaljubljenik u tehnologiju, docent i doktor znanosti, predavač na stručnim i znanstvenim ustanovama. Tata dvaju sinova. U horoskopu bik, a dugogodišnji tenisač i nepopravljivi optimist. Ofirov Veliki Vođa.

Milan Puvača

Davor Petrušić

CTO

Naš tehnički direktor i prokurist. Nema te računalne mreže ili poslužitelja s kojim neće izići na kraj. Vodi računa da su svi Ofirovci na pravim tračnicama, a kod kuće slično, samo u kombinaciji s kćerkom i sinom.

Davor Petrušić

Mario Balatinac

Senior developer, frontend

Svima poznatiji kao Balki. Dugogodišnji Ofirovac s bogatim frontend iskustvom i strastveni biciklist. Svi praktikanti žele na praksu kod Maria!

Mario Balatinac

Dino Matijašević

Senior developer, backend

Magistar inženjer računarstva i senior backend developer u Ofiru. Veliki gurman i ljubitelj ljute hrane koju rado sam pripremi. Otac dvije mlade dame koje su uglavnom prve na listi prioriteta.

Dino Matijašević

Stjepan Fikter

Web support, SEO

Web support i SEO stručnjak s višegodišnjim iskustvom. Prvi se javlja kada zvoni uredski telefon. Voli sve što vole mladi. 😄

Stjepan Fikter

Domagoj Muhar

Hardware & Network Support Specialist

Ljubitelj pecanja, kartanja te dobrih serija i filmova. Uvijek nasmijano lice u našim uredima!

Domagoj Muhar

Vedrana Lončar

Quality Assurance / Office manager

Uvijek mora znati jel to tako po dizajnu ili je možda bug? Voli sve što se može organizirati u Excel tablici.

Vedrana Lončar

Ivana Jerković

Sales Manager

Nema toga što ne može nabaviti - od papira do plexiglasa!

Ivana Jerković

Ivana Torjanac

Marketing Manager

Mlada voditeljica odjela za digitalni marketing te studentica diplomskog studija Mediji i odnosi s javnošću na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Živi dokaz da postoji radno mjesto i za one koji su 24/7 na društvenim mrežama!

Ivana Torjanac

Adriana Elizabeth Đuraković

Graphic/Web Designer

Dizajn možda ne može promijeniti svijet, ali ga sigurno može učiniti ljepšim! Magistra edukacije matematike i informatike, koja uživa na svom radnom mjestu, a kreativnost i inspiraciju pronalazi u detaljima koji leže između #000 i #fff!

Adriana Elizabeth Đuraković