Uredska, studentska i školska obnovljena računala

7. rujna 2022.

Pojam obnovljena računala označava visoko kvalitetna stolna i prijenosna računala smanjene cijene. Obnovljena računala su najbolja opcija za svaku ustanovu, obrazovnu instituciju, ured ili dom. U našoj ponudi nalaze se računala proizvođača HP, Lenovo, Dell i Fujitsu, a svako od njih dolazi s jamstvom od 12 do 24 mjeseca, Windows 10 ili Windows 11 operativnim sustavom te gratis dostavom.

Što su obnovljena računala?

Obnovljena računala su detaljno očišćena, nadograđena i popravljena računala renomiranih proizvođača kompjuterske opreme u čiju se kvalitetu možete pouzdati. Prije same prodaje, svako računalo prolazi kroz zahtjevne testove rada, vanjsko i unutarnje čišćenje te obnovu ili potpunu zamjenu određenih komponentni. Zahvaljujući tome, računalo koje stiže novom vlasniku je potpuno ispravno i funkcionalno. Ovakva obnovljena računala zbog svoje su cijene i dobrih specifikacija idealna alternativa novijim, skupljim računalima, a ujedno i dobra ekološka odluka.

Zašto se odlučiti na kupnju obnovljenog računala?

Glavna prednost ovakvih računala nenadmašan je omjer cijene i kvalitete. Kupnjom obnovljenih računala, uz veliku uštedu dobivate kvalitetne proizvode poznatih računalnih brendova. Funkcionalnost ovakvih računala je zagarantirana, a svojim kupcima omogućujemo uštedu novca bez žrtvovanja performansi – njihove su cijene od 40 do 60% niže od originalnih cijena istih proizvoda.

Osim što su obnovljena računala dobra za vaš novčanik, dobra su i za okoliš – proizvodnja novih računala zahtijeva veliku količinu hardverskih dijelova, a korištenje obnovljenih računala osigurava da ti dijelovi neće propasti. Na ovaj način, ponovnim korištenjem stare opreme umjesto kupnjom nove, minimiziramo količinu električnog otpada i doprinosimo očuvanju okoliša.

Stanje svakog proizvoda transparentno je označeno i podijeljeno u 3 kategorije:

  • Kao novo označava računala koja ne pokazuju iznimne površinske tragove korištenja i čiji operativni sustavi funkcioniraju besprijekorno.
  • Vrlo dobro se odnosi na računala koja imaju male tragove korištenja, poput istrošene tipke na tipkovnici ili ogrebotine na kućištu.
  • Prihvatljivo označava računala koja imaju nešto veće tragove korištenja i recimo, stariji operativni sustav.

Sve tri kategorije računala testirana su na funkcionalnost, a njihove glavne razlike možete pronaći u izvedbi i količini tragova korištenja.

U konačnici, za kupnju novog stolnog ili prijenosnog računala s vrhunskim performansama, ne morate izdvojiti ogromnu svotu novca – ako Vam je važna cijena, briga za okoliš i kvaliteta provjerite našu široku ponudu obnovljenih računala.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!