Veselo i sretno u Novoj uz podsjetnik na Staru…

23. prosinca 2014.

Božićni domjenak tvrtke Ofir ove se godine odvio u vrlo ugodnom ambijentu restorana Strossmayer u Osijeku. Sjajna hrana, ugodno društvo i opuštena atmosfera bili su odlični razlozi za druženje koje je potrajalo skoro do jutra…

Nego, kako i ne bi imali razloga za slavlje? Cijela poslovna godina bila je uspješna. Ne samo da uspjeli održati razinu posla, usluge i broja klijenata već smo se ozbiljnije proširili na inozemno tržište i kupce njemačkog te engleskog govornog područja. Upravo iz tog razloga tim se povećao za dodatna četiri člana. Neki još uvijek kao praktikanti, no na pravom su putu da postavu neizostavni dio svakodnevne radne atmosfere.

Nismo dužni dobavljačima, državi, ostalima (barem koliko znamo)…nama jesu, no nećemo kvariti blagdansko vrijeme negativnim mislima. Imamo razloga s puno optimizma gledati naprijed u novu godinu i još zahtjevnije izazove koji su pred nama. Osobno, navedeno mi pruža neizmjerno zadovoljstvo, time više kada vidim aktivno sudjelovanje i zalaganje svih djelatnika. Mali, vrijedni, fleksibilni tim sposobnih ljudi uspješno odgovara sve većem broju klijenata…idemo vidjeti gdje će nas to dovesti.

Svim poslovnim partnerima, obiteljima, prijateljima, dužnicima i vjerovnicima ili neprijateljima (ako se takvi pronađu) želimo blagoslovljene i mirne blagdane. Sve najbolje u 2014. neka bude samo početak poslovnog i privatnog uspjeha u Novoj, 2015. godini.

Živjeli!
Ofir d.o.o.

Milan Puvača