WSPay modul za PrestaShop

6. listopada 2023.

PrestaShop jedna je od najpopularnijih platformi za izradu web trgovine, a danas ju koristi više od 300.000 web trgovina na 60 jezika. S obzirom kako se neke značajke dodatno plaćaju PrestaShop nije u potpunosti besplatna platforma, no ipak nema mjesečnih naknada ili provizije za prodaju. Naš tim developera uvijek vrijedno radi na dinamičnim projektima web rješenja. Svakodnevno se susrećemo s raznim platformama i tehnologijama, a jedno od tih je i PrestaShop za koji smo detaljnije razvili gotovo rješenje za povezivanje Monri WSPay Payment Gateway sustava.

Monri WSPay modul

Iako je PrestaShop u potpunosti funkcionalan bez ikakvih dodataka i modula, s vremenom ćete imati potrebu za nekim dodatnim funkcijama kako biste poboljšali rad i dojam vaše online trgovine. Jedan od tih dodataka je i sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu – Monri WSPay.

WSPay

Naš modul podržava:

  • testno okruženje WSPay-a odnosno dva moda rada – produkcijsko i testno,
  • mjesečnu odgodu plaćanja,
  • plaćanje na rate,
  • WSPayForm način plaćanja – online trgovina preusmjerava kupca sa svojih stranica na sučelje za plaćanje koje se nalazi na WSPay sustavu,
  • višejezičnost.

Kako biste došli do procesa instalacije prije svega je potrebno ugovoriti plaćanje s WSPay-om. Nakon što ste dobili potrebne podatke, spremni ste za implementaciju modula koja se može provesti na dva načina:

  • kupnjom modula i samostalnom integracijom,
  • kupnjom modula i integracijom od strane Ofira.

Okruženje možete testirati na linku koristeći podatke:

Broj kartice: 4267330591691010

Vrijedi do: 12/25

Kontrolni broj: 000

Testiranje okruženja WSPay

Ukoliko ste se odlučili za integraciju WSPay modula u Prestashop, kontaktirajte nas. Ofirov tim stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i podršku u integraciji.

*Napomena: zadnja testirana verzija modula unutar Prestashopa 1.7.4.

Ana Božić