Zapošljavamo dizajnera na neodređeno!

23. listopada 2019.

U svakom kutku Ofira vlada pozitivna atmosfera, a u jednome od njih nalaze se i slobodna radna mjesta u području web dizajna. To je ured okružen proaktivnim, mladim ljudima koji su uvijek spremni pomoći i odvojiti vrijeme za kvalitetan brainstorming s ciljem iznošenja što boljih rješenja. Osim toga, oprema za fotografiranje i brojni dizajnerski alati omogućuju ostvarivanje svih zadataka, kako unutar radnog vremena tako i u svrhu osobnog razvoja.

Koga tražimo?
Kreativne osobe sa znanjem grafičkog i digitalnog dizajna. Ovdje radno iskustvo i stručna sprema nisu prioritet, već kreativnost i out of the box razmišljanje.

Što web dizajn podrazumijeva?

  • izrada prijedloga / dizajna web stranica i aplikacija (poznavanje alata: Photoshop, Ilustrator, što više Adobe rješenja)
  • grafičko oblikovanje postojećih rješenja prema zahtjevima klijenta
  • oblikovanje vizuala u digitalnom marketingu, izrada pratećih grafičkih elemenata
  • DTP dizajn
  • obrada fotografija za web rješenja
  • potencijalno: fotografiranje i snimanje video sadržaja za društvene mreže
  • prednost: prilikom prijave,  e-mailom poslati portfolio / referentnu listu radova

Što trebate imati kako bi postali „Ofirovac“ ?
Jedna od pogodnosti rada u IT-u je svakako fleksibilnost, no to ne bi trebalo utjecati na izvršavanje zadataka prema zadanim rokovima. Stoga je odgovornost vrlo poželjna osobina. Također, ovdje njegujemo proaktivnost i potičemo pronalazak načina i rješenja uz svu dostupnu pomoć. Timski rad i znanje engleskog u ovoj industriji smatramo osnovom, a sve manje nedostatke i izazove isto tako timski rješavamo, samo treba postojati volja i želja što je možda i najpoželjnija osobina.

KAKO SE PRIJAVITI?
Jednostavno! Ako ste se pronašli u nekim od opisanih djelatnosti, pošaljite životopis na info@ofir.hr i možda se baš vi pridružite našem timu i postanete „Ofirovac“!

Natječaj vrijedi do 31.10.2019.

Sretno svima 🙂

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!