Završetak prakse – Mihaela Špoljarić

2. lipnja 2015.

Prošao je i drugi mjesec prakse naše prve studentice Mihaele i nakon što se s nama družila tih dva mjeseca, ukratko je sažela svoje dojmove. Za prvih nekoliko dana prakse kaže: “Bila sam jako znatiželjna prvi dan kako će to biti uklopiti se u novo radno okruženje te kako će izgledati moj radni dan. Nakon par dana počela sam dobivati dojam da radim u prijateljskom okruženju. Radne kolege bili su od velike pomoći pri mojem upoznavanju te sam im krajnje zahvalna što su mi objasnili puno stvari te su imali strpljenja tijekom mog upoznavanja radnih zadataka.”

Kada smo je pitali da li bi preporučila i drugim studentima odrađivanje prakse u Ofiru, odgovorila je: “Preporučila bih ostalim studentima ”Ofir” zato što će primiti ključna znanja koja će im trebati u budućnosti te ako stvarno žele raditi i učiti to će i dobiti. Mislim da bi svaki student trebao odraditi najmanje mjesec dana prakse da bi vidjeli kako to zapravo izgleda kada se teorija primijeni u praksi i da ne gledaju na praksu kao neki teret nego novo iskustvo u kojem će nešto naučiti, a ujedno nas i pripremiti za buduće poslove.”

Budući da je Mihaela učila gotovo o svim poljima na kojima Ofir pruža svoje usluge, kaže: “Spoj rada u uredu i odlazaka na teren učinilo je moje iskustvo zabavnije i poučnije. Što se tiče mog iskustva atmosfera je također pridonijela mojoj želji da svaki dan učim sve više i više te je bila veliki faktor u donošenju odluka o mojoj poslovnoj budućnosti. Ostajem pri svojoj odluci da se želim orijentirati na front end development. U Ofiru sam dobila osnovno predznanje o front end-u i hardveru, ali imam još puno toga za naučiti i radujem se nastavku mojeg usavršavanja. Ovo iskustvo bih rado ponovila.”

Ovime pozivamo i ostale studente ako su zainteresirani za odrađivanje prakse u našoj tvrtki da nam se jave, a osim studenata Elektrotehničkog fakulteta, sklopili smo suradnju i s Filozofskim fakultetom za studente preddiplomskog studija Informatologije. Više o svemu možete čitati na našem blogu.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!