Zvjezdana putovanja Ofirove posade!

17. svibnja 2017.

Ofir u zvijezdama!? Ne, nećemo započeti ovaj blog post u smjeru kako pucamo prema zvijezdama da bi završili u oblacima, već ćemo vam predstaviti nešto super cool i novo u Ofirovom arsenalu! U mjesecu travnju 2017. odlučili smo naš marketing odjel ubaciti u višu brzinu te započeti putovanje neistraženim svemirskim prostranstvima. Zbog većeg broja klijenata te zbog novih trendova na tržištu, osjetili smo kako je krajnje vrijeme staviti šlag na tortu i objaviti našu stranicu marketingiraj.me posvećenu marketing odjelu.

Od 2001. tvrtka je svoje djelatnosti usmjerila u web design i hardware odjel. U to vrijeme potreba za vođenjem društvenih mreža te pametnim i mjerljivim oglašavanjem nije bila izražena kao što je to danas. Naša zadaća nije samo kvalitetno i pravovremeno odraditi projekte za klijente, već i pružanje edukacija o rješenjima koje će njihovo poslovanje učiniti profitabilnijim. Česta nadogradnja na postojeće projekte upravo su bila marketing rješenja koje smo u početku savjetovali, no danas uspješno implementiramo.

Marketingiraj.me je zvjezdana priča kroz koju ćemo ploviti svemirskim prostranstvima i mogućnostima digitalnog marketinga. Naše glavne stanice biti će Social Media Marketing, Branding, Google AdWords i SEO.

Social Media Marketing kažeš? Ukoliko želite imati ozbiljno poslovanje, poruku vašeg branda morate komunicirati kroz sve dostupne kanale. Fokus ćemo ovdje staviti na Facebook i Instagram putem kojih vašu priču možete dostaviti publici koja će istu sa zainteresiranošću pročitati. Kada k tome nadodamo da uz nisku cijenu oglašavanja možete stvoriti bazu lojalnih kupaca u relativno kratkom vremenu, onda je ovo stanica koju jednostavno ne možete ignorirati.

Branding, naš najslađi izazov. Uspješan branding složena je priča koja zahtjeva strateški pristup i planiranje. Kako ne bi smo ovdje išli preduboko u što branding kao takav zahtjeva, želimo samo reći da ćemo ispričati vašu priču na najbolji mogući način te uputiti jasnu poruku o vrijednostima vašeg proizvoda ili usluge. Storryteling i samo storytelling 😉

Google AdWords naš je adut iz rukava koji igra glavnu ulogu u spajanju proizvoda i usluga naših klijenata s ljudima koji baš tu istu uslugu ili proizvod trebaju. Uz pametno optimiziranje kampanja te praćenje konverzija, uspijevamo dobiti pozitivne povrate na investiciju. Ukoliko ste mislili da je Google AdWords oglašavanje skupo, prevarili ste se, ono može biti izrazito profitabilno (ukoliko ne prodajete iglu eskimima) uz dobar keyword research.

SEO ah SEO, naizgled kompliciran no ne i za naše Mastere koji uspješno rangiraju web stranice i daju im vidljivost onako kako one to zaslužuju. Ovo je neizostavna stanica i dio naše kompletne usluge koju pružamo klijentima. Sada kada ste se upoznali s rutama kojima naš svemirski brod plovi, dopustite nam da Vas upoznamo i lansiramo vašu priču. Naravno, nemojte se stiditi, zapratite nas na društvenim mrežama i ne propustite naše nove objave.

Do sljedećeg tipkanja, cya!

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!