Ofir na novoj lokaciji

10. studenoga 2020.

Malo više od dvije godine nas dijeli od prethodne selidbe, a početak ove jeseni smo iskoristili da spakiramo kofere i još jednom se uputimo u nove prostore. Ako nas niste pratili na društvenim mrežama smjestili smo se na adresi  Vinkovačka cesta 68.
Selidba je svakako bila dugo iščekivana te je prošla u posebnom tonu, budući da smo nove urede krojili po svojoj mjeri. Svaki član Ofir obitelji sudjelovao je u prijedlozima za opremanje i prilagodbu prostora. Sve ideje su uvažene s ciljem što veće produktivnosti timova. Zahvaljujući većem prostoru napravili smo salu za sastanke u kojoj smo održali već nekoliko predavanja i sastanaka. Isto tako uveli smo modularne stolove i nekoliko “radnih postaja” koji osiguravaju laganu prilagodbu prostora u skladu s epidemiološkim mjerama. Kako bi osigurali idealne radne uvjete, naši vrijedni dečki iz hardware tima su provukli 2135 metara kablova i osigurali 124 LAN priključka. Ove ideje su do sada već nekoliko puta opravdale svoju investiciju, kao i brojne druge sitnice koje nam uvelike olakšavaju radni dan. Dodatne ideje se spremaju za provedbu kroz idućih nekoliko mjeseci, ali jedno od najvažnijih “olakšanja” je činjenica da imamo vlastiti parking.Ofir prije i poslje

Zahvaljujući dragim prijateljima i suradnji svih Ofirovaca, selidbu smo odradili u jednom danu u standardno zabavnom tonu i klopom nakon dobro odrađenog posla. Osim dragih uspomena i stola za nogomet, iz starog ureda smo poveli tri nova praktikanta koji su završetkom prakse postali stalni članovi naše posade. Dvojicu smo smjestili u naš poznati “kokošinjac”, a treći se kao pojačanje priključio našem hardware timu. Jednog smo već predstavili, a o ostalima pišemo ubrzo.

Dakle, nova adresa je Vinkovačka cesta 68, lako prepoznatljiva lokacija poznata kao prostor bivše MK Slavonije. Možete nas lagano pronaći preko puta Mercatora, okruženi smo JETom, Crasom i Contyem. Iako nam još nedostaje nekoliko developera koji zbog epidemiološke situacije mogu raditi od kuće u pidžami, veselimo se trenutku kada smo ponovno svi na okupu.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!