Dostava

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je OFIR d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati net-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI), kartičnim plaćanjem (WSPay) i pošalje narudžbu Prodavatelju, ili pošalje narudžbu pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave). Putem web shopa www.ofir.hr/poslovna-racunala kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su izražene u eurima (s PDV-om).

Sve dostave na području Republike Hrvatske vrše se putem tvrtke Overseas Express.

Cijena transporta unutar Republike Hrvatske iznosi 6,25 €.

Isporuka robe na otoke po upitu.

BESPLATNA DOSTAVA za iznose iznad 133 €!

Za narudžbe iznad 133,00 € osiguravamo besplatnu dostavu! Rok isporuke je 5-7 radnih dana, od datuma uplate, a najduže osam radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže deset radnih dana za područje otoka, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote, nedjelje, blagdani i ostali neradni dani ne računaju se u rok dostave. Ukoliko Kupac ne primi pošiljku u roku od 8 radnih dana od izvršenog plaćanja, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu ponovno naplatiti. U slučaju odbijanja primitka proizvoda bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati nadoknadu svih nastalih troškova.

Sve dostave na području Republike Hrvatske vrše se putem tvrtke Overseas Express.

Robu je moguće preuzeti u našim uredima na adresi:
Vinkovačka cesta 68, 31000 Osijek