F-Secure – najpouzdanija zaštita vašeg računala

U jeku sveopće digitalizacije gotovo svakog aspekta Vašeg poslovanja, podatci i informacije na kojima temeljite i gradite svoju budućnost, nikada nisu bili ranjiviji. Upravo je zato bitno odabrati adekvatnu, pouzdanu i kvalitetnu računalnu sigurnost koja nudi kompletnu zaštitu svih Vaših uređaja kako biste mogli bezbrižno poslovati.

Iako je ponuda programa za računalnu zaštitu raznovrsna, rijetko koji nude all-in-one uslugu, koji će efektivno čuvati Vaše računalne podatke na svim krucijalnim dijelovima. Temeljem iskustva u dva desetljeća poslovanja računalnim sektorom, sa sigurnošću Vam jedan sigurnosni program možemo preporučiti – F-Secure!

F-Secure je, kako i sami navode, a mi smo se u praksi u to uvjerili, najbolja računalna zaštita na svijetu za: pretraživanje interneta, online kupnju i bankarstvo te korištenje društvenih mreža. Naime, on nudi cjelokupnu all-in-one uslugu koja omogućava maksimalnu zaštitu, ali i mogućnost biranja paketa koji najviše odgovara Vašem poslovanju.

Između ostalog, F-Secure će se u potpunosti automatiziranim sustavom pobrinuti da Vaše radne stanice, bile one pod Windows ili Mac operativnim sustavom, rade sigurno i besprijekorno. Također, nagrađivana tehnologija za zaštitu servera, učinit će Vaše podatke zaštićenima, kao i Vaše e-mail komuniciranje. Nismo izostavili niti mobilne uređaje koji dobivaju zaštitu protiv krađe i virusa. Ne ostavljajući niti jednu opciju neosiguranom, F-Secure pruža i web alat za Vašeg pouzdanog partnera koji prati i upravlja sigurnosnom politikom.

Za sva dodatna pitanja i pomoć, ekipa Ofira Vam stoji na raspolaganju.

031 273 236