Pronađite nas na novoj adresi!

4. lipnja 2018.

Na Ofir gledamo kao na živo biće koje se razvija i raste te je nedavno preraslo trenutne urede. Zato smo se odlučili preseliti.

Nakon skoro tri godine rada u Gundulićevoj, spakirali smo svoje stvari i uspomene i krećemo u nove avanture na drugoj adresi – Stepinčevoj 21.

Stari ured nam je prirastao srcu i iako naš posao zahtjeva konstante promjene i prilagodbu novinama, sama pomisao na selidbu teško nam je pala. U starom uredu smo sklapali suradnje, učili, održavali radionice, obučavali praktikante, pobjeđivali u nogometnim prvenstvima, gradili prijateljstva i interne šale. Ne želimo zvučati sentimentalno, ali dostavljači i konobari obližnjih kafića su već napamet znali naše narudžbe. Sva sreća da ne idemo daleko.

Svatko tko se selio zna koliko je cijeli postupak stresan. Pakiranje nam je oduzelo puno više vremena no što smo predvidjeli. Cijeli petak smo odvojili za raspakiravanje i smještanje u novi ured. Pobrinuli smo se da svatko dobije svoj kutak, a pobrinuli smo se i za naše buduće praktikante.

O novom interijeru vam nećemo previše pisati, ako ste znatiželjni – bacite oko na naš Instagram!

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!