U Ofir je ove godine zeko uranio!

11. travnja 2017.

Uskrs nam se bliži, dugo očekivano lijepo vrijeme sve je češće i stalnije, zimska je pasivnost iza nas pa tako i Ofirovci puni elana i pozitive. Ove je godine u Ofir uskršnji zeko stigao čak dva tjedna ranije od očekivanog te svu proljetnu zaigranost, pozitivu, radoznalost i radnu energiju donio u obliku čak čak 4 nove članice Ofirovog tima: Dore, Maje, Edite i Tajane.

Naime, kako ste imali priliku čitati na našem prethodnom blogu, potaknuti ranijim vlastitim projektima vezanima za društveno-odgovorno poslovanje te uključivanja u zajednicu, Ofir je pokrenuo program „Ideja? Praksa? Realizacija? Ofir!“, kojemu je primarni cilj pomoći studentima da unaprijede svoja znanja i vještine povezane uz IT sektor, te prošire znanja o tržištu rada i mogućim budućim zanimanjima. Upravo su taj naš program zapazile i četiri studentice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prijavile se, iskustvom, željom i voljom za učenjem se istaknule od ostalih kandidata i – voilà! Od prošlog su tjedna dio Ofirovog tima!

Tako su se Dora Tatar i Maja Gjajić opredijelile za odjel dizajna gdje će tijekom prakse imati priliku učiti i raditi na brojnim domaćim i stranim projektima, učiti od iskusnijih kolega te usvojiti praktično znanje koje će im biti od iznimne pomoći u daljnjoj karijeri.

S druge pak strane, Edita Prgomet i Tajana Pavičić odlučile su poći krivudavim putem digitalnog marketinga gdje će imati priliku upoznati intenzivan svijet društvenih mreža, stvaranja sadržaja, komunikacije s klijentima te pronalaska nepresušnog izvora kreative koji se krije u svakome od nas.

Našim novim kolegicama želimo puno uspjeha u daljnjem radu, da nas ne slušaju previše, već taman te da uživaju u svakom danu. Naravno, veliko hvala i uskršnjem zeki na tako dobrim poklonima, jer kao da je znao da smo baš to željeli s obzirom na projekte kojima se toliko veselimo.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!