Novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Trikovi za blagdansko oglašavanje

Blagdansko ludilo samo što nije krenulo, a s njim i razdoblje najveće potrošnje. Prosinac je mjesec idealan za pronalazak novih kupaca i ostvarivanje kvalitetnog odnosa s postojećim kupcima, ali kako se istaknuti u masi blagdanskih kampanja?

Prepoznajte lažne poruke na Facebooku

Jedna od najčešćih aktualnih prijevara obično počinje porukom u kojoj se korisnika obavještava da je stranica ili profil prijavljen zbog kršenja određenih Facebookovih pravila. Prepoznajte znakove koji ukazuje na lažne poruke na društvenim mrežama.

Srednjoškolci u Ofiru

Tijekom godina, kroz naše je programe prošlo puno praktikanata, a neki od njih su i naši sadašnji zaposlenici. Osim za ostvarivanje prakse, naša su vrata uvijek otvorena svim učenicima i studentima koji nas žele posjetiti i vidjeti čime se bavimo.

Kako kreirati viralne video sadržaje za društvene mreže?

Korisnici društvenih mreža bolje reagiraju na dinamičan i zabavan sadržaj te iz tog razloga videozapisi imaju višu stopu klikanja od bilo koje druge vrste sadržaja koja se dijeli na društvenim mrežama.

WSPay modul za PrestaShop

Za povezivanje Monri WSPay Payment Gateway sustava razvili smo gotovo rješenje i vršimo uslugu implementacije u PrestaShop.

Kako da lajkovi postanu euri?

Ovisno o ciljevima koje želite ostvariti zavisi mjesečni budžet koji je potrebno uložiti kako bi se oni ostvarili. Facebook oglašavanje uz minimalno ulaganje donosi brze i mjerljive rezultate, a oglašavanje se naplaćuje na dva načina.

Ne zaboravite na e-mail marketing!

Uz pažljivo planiranje i provedbu, e-mail marketing može pomoći tvrtkama u postizanju marketinških ciljeva te biti izuzetno učinkovit način za promociju tvrtke i njezinih proizvoda.

Erasmus iskustvo u Ofiru – Yacine

ERASMUS nudi vrhunsku priliku za mlade osobe koje žele privremeno otići u inozemstvo i steći iskustvo. Kao poduzetnik domaćin iskusili smo zanimljivost i dinamičnost ovog projekta, a dosadašnji dojmovi su i više nego dobri.

Hoće li Li-Fi poslati Wi-Fi u povijest?

Li-Fi (Light Fidelity and Visible Light Communications) je sustav koji upravlja bežičnom komunikacijom pri velikim brzinama, a tehnologija prijenosa su žarulje kao usmjerivači signala.

Mentoriranje poduzetnika

Mreža mentora okuplja više od 227 mentora iz različitih područja djelatnosti i poslovne stručnosti, a usluga mentorstva besplatna je za poduzetnike. Jedan od mentora je i naš direktor Milan Puvača koji je dosad mentorirao tri poduzetnika.

Kako postaviti e-mail?

Kako postaviti e-mail na računalo, koji protokol izabrati i što je to STMP autentikacija neka su od čestih pitanja naših klijenata. Ono što je važno za znati jest da krivo podešene specifikacije mogu uzrokovati proglašavanje vaše e-poruke neželjenom (spamom), stoga je povećani oprez potreban.