Novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

7 razloga zašto svaka tvrtka treba imati Google Business profil

Jeste li znali da je Google dnevno izvor odgovora za čak 8,5 milijardi pretraga? U našem novom blogu otkrijte zašto bi svaka tvrtka trebala imati profil na Google My Business platformi i kako maksimalno iskoristiti njene prednosti.

Osvježavanje web prisutnosti – Human Rights House Crimea

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj suradnji s organizacijom Tech to the Rescue koja ima za cilj povezivanjem tehnoloških tvrtki s ambicioznim neprofitnim organizacijama, stupili smo u kontakt s klijentom kojem je bilo potrebno poboljšati postojeću strukturu web stranice.

Ofirovci u zajednici

Svjesni činjenice da prava snaga ne leži samo u financijskim mogućnostima, već i u našoj sposobnosti da utječemo na pozitivne promjene direktnom interakcijom s okolinom u kojoj živimo i radimo, odlučni smo u namjeri da naši zaposlenici budu ključni akteri u tom procesu.

Druga strana Ofira – Zoltan-Abel Baronji

Zoltan je kao dio Ofirove ekipe prošao sve faze – preko prakse i stručnog usavršavanja postao je standardni dio programerskog odjela.

Druga strana Ofira – Robert Ello

U prvoj ovogodišnjoj “Drugoj strani Ofira” odlučili smo vam predstaviti našeg dragog, mladog i ambicioznog kolegu programera Roberta.

Tehnička zaštita – Kompletni sustavi zaštite objekata

Tehnička zaštita uključuje napredne sustave zaštite od provala, videonadzor, detekciju požara i zaštitu od poplava te vam osigurava sigurnost. Naši stručnjaci u okviru usluge tehničke zaštite pružaju personalizirana rješenja prilagođena vašim potrebama i zahtjevima.

Sve što trebate znati o Synesisu na oblaku

Synesis na oblaku omogućuje zajednički rad više korisnika, pregled prema razinama ovlasti, automatska knjiženja, potpuna usklađenost i ažuriranje prema zakonima Republike Hrvatske uz povoljnu cijenu implementacije.

Vremenko – besplatan alat za vođenje radnog vremena!

Pružajući mogućnost izrade i pristupa radnim listama svih zaposlenika na jednom mjestu, besplatna aplikacija Vremenko olakšava administraciju i skraćuje vrijeme potrebno za praćenje promjena u radnom satima. 

SORA: Nova era video zapisa ili etički izazov?

Sora AI model može stvoriti realistične i maštovite scene prema tekstualnim uputama i to u trajanju od 60 sekundi.

Web odjel – Prilagođena web rješenja

Ofirov web odjel specijaliziran je za prilagodba web rješenja ili izradu u potpunosti novih prilagođenih rješenja.

IT podrška – most između tehnologije i korisnika

IT podrška obuhvaća širok spektar usluga, od nadogradnje računalne opreme do udaljenog rješavanja problema, pružajući organizacijama ključnu podršku u održavanju sigurnosti, učinkovitosti i konkurentske prednosti.

Digitalizirajte poslovanje uz Ofir!

Digitalizacija je ključ inovacije, konkurentnosti i rasta koja u isto vrijeme utječe na sve sektore gospodarstva i mijenja naše živote, kanale komunikacije i načine rada.