Marketing novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

SEO: maraton, a ne sprint

SEO ili search engine optimization (optimizacija za tražilice) je proces optimiziranja web stranice i sadržaja na njoj, fokusiran na povećanje vidljivosti u organskim rezultatima pretraga na tražilicama.

Trikovi za blagdansko oglašavanje

Blagdansko ludilo samo što nije krenulo, a s njim i razdoblje najveće potrošnje. Prosinac je mjesec idealan za pronalazak novih kupaca i ostvarivanje kvalitetnog odnosa s postojećim kupcima, ali kako se istaknuti u masi blagdanskih kampanja?

Prepoznajte lažne poruke na Facebooku

Jedna od najčešćih aktualnih prijevara obično počinje porukom u kojoj se korisnika obavještava da je stranica ili profil prijavljen zbog kršenja određenih Facebookovih pravila. Prepoznajte znakove koji ukazuje na lažne poruke na društvenim mrežama.

Kako kreirati viralne video sadržaje za društvene mreže?

Korisnici društvenih mreža bolje reagiraju na dinamičan i zabavan sadržaj te iz tog razloga videozapisi imaju višu stopu klikanja od bilo koje druge vrste sadržaja koja se dijeli na društvenim mrežama.

Kako da lajkovi postanu euri?

Ovisno o ciljevima koje želite ostvariti zavisi mjesečni budžet koji je potrebno uložiti kako bi se oni ostvarili. Facebook oglašavanje uz minimalno ulaganje donosi brze i mjerljive rezultate, a oglašavanje se naplaćuje na dva načina.

Ne zaboravite na e-mail marketing!

Uz pažljivo planiranje i provedbu, e-mail marketing može pomoći tvrtkama u postizanju marketinških ciljeva te biti izuzetno učinkovit način za promociju tvrtke i njezinih proizvoda.

Kako se Threads upleo u društvene mreže

Meta je lansirala novu društvenu mrežu – Threads. Instagramova aplikacija za razgovore temeljena na tekstu svojevrsna je alternativa Twitteru.

Zašto je Comic Sans najomraženiji font?

U prezentaciji bilo koje ideje ili proizvoda, tipografija igra jednu od najvažnijih uloga. Iako ne razmišljamo o tome na takav način, tipografija je posvuda oko nas – u knjigama, novinama, na ekranima mobitela i računala, na prometnim znakovima…

Umjetnost dizajna u IT industriji

Web dizajneri dizajniraju web stranice tvrtki ili privatnih klijenata te osiguravaju da internetske stranice budu “user friendly”. 31. svibnja obilježava se Dan web dizajnera s ciljem stavljanja naglaska na važnost dizajnera u IT industriji.

MyAI – umjetna inteligencija u Snapchatu

Integracija AI tehnologije u društvenu mrežu Snapchat otvorila je brojna pitanja. Dok jedni smatraju kako je privatnost korisnika stavljena na kocku, drugi tvrde kako je MyAI postao njihov pravi prijatelj.

Digitalnim vaučerima unaprijedite poslovanje

Iskoristite digitalne vaučere i unaprijedite svoje poslovanje! Potražite naše usluge u Katalogu pružatelja usluga i obratite nam se s povjerenjem.

Što je Microsoft Designer?

Microsoft Designer platforma omogućuje stvaranje zadivljujućih grafika i vizualnih elemenata za različite namjene. Može se koristiti za izradu logotipa, pozivnica, objava na društvenim mrežama, brošura i još mnogo toga, a za pristup platformi potrebno je upisati se na listu čekanja.