Marketing novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Gramatika i copywriting

Znate ono kad pročitate tekst koji je loše složen s gramatičke strane i odmah pomislite kako je baš to pravi oglas na koji trebate kliknuti i pristupate mu s potpunim povjerenjem? Tako je, ni mi isto!

Studentska praksa u marketingu

Poziv kreativcima za studentsku praksu u marketingu.

Popularizacija novih društvenih mreža

Slijedom promjena koje se događaju na Twitteru, neke druge društvene mreže počele su dobivati veću pozornost, a mi smo odlučili provjeriti koje su to.

Podsjetnik na prelazak na Google Analytics 4

Ranije ove godine Google je najavio kako će od 1. srpnja 2023. Universal Analytics prestati s prikupljanjem podataka te će se ti podaci moći vidjeti samo u novom sučelju, odnosno u Google Analytics 4.

Tko su Digitalni nomadi i kakve veze imaju s Ofirom?

Uz mir, povoljne cijene i gastronomiju istočne Hrvatske, digitalnim nomadima nudimo vlastite urede, brz internet i rad uz naša 3 IT odjela.

Ivana T. uspješni prvi koraci u karijeri u digitalnom marketingu

Svakog ljeta na našim stranicama mogu se pronaći otvorene pozicije za prakse u digitalnom marketingu, koje su dio našeg dugogodišnjeg programa društvene filantropije pod nazivom “Ideja? Praksa? Realizacija?”.

Praksa u marketingu

Željna stjecanja znanja i iskustva u području digitalnog marketinga, Sara nam se javila početkom godine i pokazala interes za odrađivanje prakse u Ofiru.

Mladi tim hardwareaša traži pojačanje

Mladi tim hardwareaša traži pojačanje na neodređeno. Imaš iskustva s računalnom i mrežnom opremom, vozačku i znanje engleskog? Odlično! Baš tebe tražimo. Požuri jer natječaj traje do 28.02.2019.

Kompas za budućnost

Dojmovi s panela na EFOS-u.

Ideja? Praksa? Realizacija? Ofir.

Ofir d.o.o. i u 2018. nastavlja sa projektima društvene odgovornosti koji su usmjereni na mlade, njihovu edukaciju i profesionalni razvoj. Svi odjeli poduzeća razmjerno sudjeluju u ovom projektu koji je prošle godine polučio vrlo dobre rezultate.

Druga strana Ofira #5 – Edita Prgomet

Došlo je vrijeme za predstavljanje najglasnijeg člana naše ekipe, naše Edite Prgomet koja radi u marketingu. Njezin prodoran smijeh često odjekuje našim uredima i atmosfera je uvijek življa kada je ona u blizini.

Druga strana Ofira #2 – Stjepan Fikter

Nastavljamo priču o našoj posadi koja je zajedničkim trudom i radom do sada već skupila raznovrsna iskustva i bogata znanja koja su rezultirala brojnim uspješnim projektima.