Pozitivni petak – suradnja s Ad Hoc – Centar d.o.o.

2. veljače 2018.

Čini nam se kako su sve priče koje dolaze s područja istočne Hrvatske poprilično negativne. Priča se o propalim tvrtkama, planovima i promašenim idejama. Naša ekipa odlučila je stati na kraj tome i zato smo za vas pripremili nešto novo, svježe i drugačije! Zadnji radni dan u tjednu nazvali smo – Pozitivni petak. Pokrećemo našu promotivnu aktivnost Pozitivni petak, kojim ćemo proći kroz priče naših klijenata te primjere uspješnih i pozitivnih suradnji ostvarenih od osnivanja tvrtke do danas. U ovom serijalu pisat ćemo o odličnim zahvatima odrađenima za naše klijente, bilo da se radi o održavanju hardvera i mreža, izradi web stranica, online rješenja ili digitalnom marketingu. Davne 2003. krenuli smo s hardverskim poslovima i projektima pa smo zbog toga za prvi dio serijala odabrali jednu takvu priču i našeg dragog klijenta – Ad Hoc – Centar d.o.o.

Ad Hoc je vodeća i najveća prevoditeljska kuća te škola stranih jezika na području regije istočne Hrvatske. Naš susret dogodio se sasvim slučajno, putem preporuke, kako najčešće i ostvarujemo dugoročne suradnje. Osnovni problemi s kojima smo se susreli kod njih krajem 2011. godine bili su neodržavana oprema, zastarjeli programi i pisači koji su „malo radili,  malo ne“. Započeli smo s održavanjem opreme, a s vremenom i obogatili urede Ad Hoc-a novom računalnom opremom te kvalitetno postavljenom mrežnom infrastrukturom. Ponosni smo što danas možemo profesionalno savjetovati klijente u svim IT segmentima. Obuhvaćamo kompletan proces savjetovanja i implementacije, nadogradnje ili modifikacije računalnih odnosno mrežnih sustava. Sve od analize potreba pa do kabliranja i puštanja u rad. Uložen trud i ukazano povjerenje rezultirali su dugogodišnjom zajedničkom suradnjom s Ad Hoc-om.

„Brz, efikasan i susretljiv tim koji je napravio red i osposobio mrežnu infrastrukturu u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Zahvaljujemo im na kvalitetnom, preciznom radu i iznimnom trudu. Ovo je profesionalna mlada ekipa koja se ističe po svojoj učinkovitosti. Uz Ofir tim uspjeli smo napraviti ono što smo mislili da je nemoguće i  time ostvarili dugogodišnju suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti. Zahvalni smo na suradnji i veseli nas svaki novi nadolazeći projekt!“ – Ana Brezovac, vlasnica i direktorica tvrtke.

Iako nam Ad Hoc nije prvi klijent, jedan nam je od dražih! Uvijek ćemo se rado prisjećati naših zajedničkih početaka, a istovremeno s pozitivom prihvaćati buduće izazove i projekte.

Ovo je samo djelić onoga tko smo mi, gdje se danas nalazimo i kako smo se gradili kroz sve ove godine. Pratite nas Pozitivnim petkom gdje ćemo vas kroz blog postove, priču za pričom upoznavati s našim pothvatima, projektima i uspješnim suradnjama. Pozitivni petak pozitivan je s razlogom, jer obuhvaća uspješne suradnje koje smo ostvarili s našim klijentima i to u svim segmentima od hardvera, web programiranja, dizajna do marketinga, prodaje tonera i printera. Kroz nekoliko narednih tjedana obuhvatit ćemo svaku priču i sklopiti je u jednu veliku – ofirovsku!

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!