Menu

Informatička podrška vjerojatno je jedna od vrlo nezahvalnih usluga. Priznajte – uvijek imate nekoga u obitelj, užem ili širem krugu ljudi i poznanika tko se „kuži u te kompjutere“. Vrlo često, čak i prilično ozbiljne i jake tvrtke imaju tek poznanika koji s vremena na vrijeme intervenira ako je baš hitno.

Sigurno stoji činjenica kako su računala u odnosu na prošlost ipak više okrenuta pojedincu koji ne mora imati preveliko IT znanje. Prosječni korisnik u današnje vrijeme mora imati višu razinu informatičke pismenosti, potrebno mu je odlično snalaženje u radu s računalnom opremom – no ipak, govorimo o korištenju, ne i održavanju.

Naša uloga u dijelu informatičke podrške (ili IT supporta) zasniva se na prevenciji umjesto intervenciji, a zadaća nam je osigurati vaš informatički sustav. Usmjerenost Ofira isključivo je prema stabilnom radu opreme, a povremena provjera u današnje vrijeme više jednostavno nije dostatna kako bi posao radili u miru. Računalna oprema mora se nadograditi, softver ažurirati, a poslužitelj držati daleko od znatiželjnih očiju. Sigurnosna pohrana osigurava vaš miran san čak i u uvjetima raširenih zloćudnih aplikacija, a udaljeno spajanje za vas mora biti samo prečica na radnoj površini preko koje dolazite do svog virtualnog ureda, bez obzira na geografsku lokaciju. Dokumentiranje osobnih podataka te njihovo kriptiranje samo za odabrane zaposlenike samo je jedna od procedura koju morate poštivati, uz kompletnu zbirku licenci za sve programe koje koristite.

Ofirove standardizirane procedure provjere, nadzora i otklanjanja problema u informacijsko komunikacijskoj tehnologiji plod su petnaestogodišnjeg iskustva. Podrška u radu osigurana je za klijente putem svih modernih i onih malo manje modernih komunikacijskih sredstava (email, Skype, Viber, TeamViewer, telefon, telefaks…), a u slučaju potrebe, dolazak kod klijenta odvija se u što kraćem vremenskom roku.

Gradimo osobni kontakt s klijentima bez obzira na posao koji obavljamo. U slučaju IT podrške, također priskačemo u pomoć putem udaljenih spajanja (remote support) stoga smo virtualno prisutni u širom Republike Hrvatske uz poneki inozemni izlet i u ovom segmentu djelatnosti.

Zapamtite, mi smo na raspolaganju i kada je „susjedov mali“ zauzet.

Vaša Ofir podrška.

IT podrška IT podrška IT podrška