Web aplikacije

Pristup s bilo kojeg računala

Web aplikacije su softverski programi koji se pokreću na web preglednicima i služe različitim funkcijama, pružajući korisnicima interaktivna i dinamična iskustva. Za razliku od tradicionalnih desktop aplikacija, web aplikacije ne zahtijevaju instalaciju i može im se pristupiti s bilo kojeg uređaja s internetskom vezom čime se otvara prostor za fleksibilnije poslovanje. U ovome slučaju nije bitna veličina tvrtke jer se aplikacija može izraditi za skoro sve vrste poslovanja. Bitno je samo znati što se od aplikacije konkretno očekuje, jer to na posljetku utječe i na finalnu cijenu ovakvog rješenja.

PHP web aplikacije

  • Laravel programsko okruženje
  • optimizacija cjelokupnog procesa
  • fokus na skalabilnost
  • zaštita
  • mogućnost izrade mobilne verzije

Računalna rješenja, poslovni programi i aplikacije napreduju na dnevnoj razini, a njihova upotrebljivost, brzina, ali i cijena sve više odgovaraju modernom vremenu i izazovima koji se postavljaju.

Ranijih godina, najčešća opcija programa bila je instalacija na vaše računalo. Svi podaci bili su isključivo dostupni na tom mjestu uz vrlo ograničene mogućnosti dijeljenja, obrade ili kolaboracije s drugim ljudima. Razvojem i dostupnošću interneta taj trend značajno se mijenja te u fokus ulaze – web aplikacije.

Jednostavno rečeno aplikacija koja se izvršava putem web preglednika (Internet Explorer, Firefox, Chrome ili slično) jest web aplikacija. Naravno, ovdje uključujemo i internet trgovine, no ovdje, veći značaj dajemo potpuno prilagođenim aplikacijama za vaše potrebe (primjerice, upravljanje proizvodnjom, nadzor resursa, povezivanje više aplikacija ili vođenje različitih evidencija…). Slično, kao kada odijelo krojite samo za sebe, Ofir može pripremiti web aplikaciju upravo skrojenu prema vašim potrebama. Ista će tako raditi isključivo i optimalno – za ono što vama treba!

Sagledavajući potrebe vašeg poslovanja, hobija ili osobnih interesa pružamo usluge osmišljavanja i razvoja web aplikacija. Koristeći primarno Laravel programsko okruženje uz MySQL bazu podataka usmjereni smo na optimizaciju cjelokupnog procesa kojeg aplikacija rješava uz stalnu pažnju i na skalabilnost odnosno jednostavno povećanje funkcionalnosti kada uvjeti za to budu stvoreni. Naprednim tehnologijama i tehnikama cachiranja, ali i kriptiranja podataka osiguravamo brzinu i zaštitu vaše web aplikacije, a briga o dedicated (root) ili VPS poslužiteljima dodatna je usluga prilagođena vašim potrebama.

Prepoznajući potrebe tržišta u ponudu smo uvrstili i razvoj mobilnih prilagođenih rješenja. Ista temeljimo na PhoneGap tehnologiji koja u kombinaciji sa Laravel (ili Symphony) web aplikacijama radi izvrsno. Razvojem jednog sučelja za aplikaciju možemo pokriti kako Android tako i iOS platforme uz zadržavanje performansi i ugode u radu.

Predvidjeti koja sva rješenja bi vam mogla zatreba zaista je teško. Portfolio radova ili popis naših proizvoda možete pogledati na ofir.hr web stranici. Sve vaše konkretne zahtjeve, slobodno nam javite nakon čega ćemo rado organizirati i sastanak te vidjeti mogućnosti suradnje.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter