Web stranice

U digitalnom dobu, online prisutnost znači sve – povezivanje s poslovnim suradnicima i klijentima je neograničeno. Nemati poslovnu web stranicu može značiti isto kao i nepostojati na tržištu, a kupci su naviknuti doći do gotovo svega u nekoliko klikova.

Ako vas ne mogu pronaći, budite sigurni – pronaći će nekog drugog. Izrada web stranica danas je pristupačniji proces, no to nikako ne znači uz manje truda. Baš suprotno, vaša uključenost u poslao izrade web stranice važnija je no ikad prije.

Zašto biste trebali izraditi web stranicu?

Web stranica je vaša suvremena posjetnica i osobna iskaznica – ona predstavlja vas i tvrtku. Lako je možete prilagoditi promjenama u poslovanju te mijenjati informacije koje predstavljate suradnicima i klijentima kad i kako vam odgovara.

U izradi web stranice unaprijed se dogovara cijena i vremenski okvir koji je u skladu sa svim željenim elementima. Budžet možete planirati i zaboraviti na iznenadne troškove, a tako i dugoročno isplatiti investiciju.

S druge strane, vaša web stranica dostupna je uvijek i svuda, a tako gradite povjerenje. Na brz i jednostavan način suradnici i klijenti mogu detaljno pregledati usluge, proizvode i ostale informacije te stupiti u kontakt i ostvariti prve korake dugoročne suradnje.

U razgovoru i analizi potreba lako ćemo odrediti koju vrstu web stranice trebate. Primjerice to može biti poslovni, korporativni web, portal sadržaja, informativni blog, internet trgovina ili druga, posebno pripremljena web aplikacija.

Osim izrade koja uključuje cjelovitu uslugu od dizajna pa do konačne objave, za vas po dogovoru uređujemo sadržaj web stranice i vizualnu strukturu elemenata prema poslovnom ili željenom identitetu. Posebno pazimo na SEO (optimizacija web stranice za tražilice), responzivnost (preglednost na svim vrstama uređaja) i tehničku ispravnost web stranice te redovito obavljamo kontrolu i održavanje web stranice.

Bez obzira radimo li u WordPress, Joomla, Contao, Bolt ili potpuno custom okruženju naš cilj je web stranicu izraditi kao suvremenu i profesionalnu “ulaznu kartu” za sve vaše buduće poslove stoga nam se slobodno obratite.

031 273 236