2015. godina – gdje smo bili i što smo radili

9. siječnja 2016.

Blagdansko vrijeme i kraj godine ujedno označava i sumiranje dojmova o protekloj godini. Smatramo kako je za buduće vrijeme dobro popisati što smo sve proživjeli na jednom mjestu, ali i promisliti o svim pozitivnim i manje pozitivnim stvarima koje su se odigrale tijekom godine.

S ponosom možemo reći kako je još jedna godina – 2015., prošla vrlo uspješno. Iza nas su neki važni koraci koji su nas ozbiljnije diferencirali od prethodnih godina i to ne samo veličinom već i iskustvom, kojim smo poboljšali temelje našeg tima. Iskreno sam uvjeren kako smo uspjeli okupiti kvalitetan tim mladih ljudi koji će s vremenom tek doći na vrhunac svojih mogućnosti. Kao vlasnik Ofira iznimno sam ponosan na svakog pojedinačnog člana našeg profesionalnog i veselog tima, a i to je jedan od razloga zbog kojeg su ove godine na čestitkama popisani baš svi. Cure i dečki, zadovoljstvo je surađivati s vama!!

Situacija u zemlji i okruženju prepuna je izazova i prilika, te nas s toga rast i razvoj još više vesele. Novi klijenti i hrpa projekata obilježila je ovu godinu. Unazad nekoliko mjeseci, preselili smo se u nove urede, a dodatno otvorena suradnja sa studentima i srednjoškolcima dala je vrlo pozitivne rezultate. Po prvi puta sudjelovali smo na međunarodnom sajmu CeBit, ozbiljnije se uključili u rad Osijek Software City udruge, ali i održali interne edukacije.

Koliko imamo evidencija, nikome nismo dužni, a drago nam je da možemo reći kako su naši klijenti zapravo vrlo uredni u terminima plaćanja. Osim ponosa i sreće moramo zahvaliti upravo našim cijenjenim klijentima i partnerima bez kojih ne bi bilo niti nas. Iako na kraju godine, imamo osjećaj kako smo na početku našeg učenja i usavršavanja koje u našem poslu traje neprestano. Uzbuđeno krećemo dalje u nove izazove koje ćemo susresti u 2016. godini s čvrstim uvjerenjem kako će razina kvalitete i brige za naše korisnike biti još i viša. Isključivo zajedničkom suradnjom i razumijevanjem, možemo nastaviti graditi prepoznatljivost Ofir branda kao mjesta sjajne usluge i razvoja potencijala svih djelatnika. Krenimo vidjeti što se krije u 2016. godini!

U ime cijelog Ofir tima, svim klijentima, poslovnim partnerima te posjetiteljima želimo blagoslovljen i miran Božić te sretnu, uspješnu i radosnu Novu godinu!

Milan Puvača