Backup podataka na udaljenoj lokaciji

Sigurnost podataka

Gubitak podataka uvijek može biti bolan za tvrtku. Bez obzira radi li se o manjoj ili većoj količini, ako bitne stvari nestanu to je uvijek problem za poslovanje. Zbog toga je potrebno imati sigurnosnu kopiju bilo to lokalno ili udaljeno jer čak i u situacijama kad dođe do gubitka podataka, šteta se može značajno minimizirati. Na važnim podacima ne treba štedjeti, već ih treba pravilno osigurati pogotovo u vrijeme kad prevare postaju sve sofisticiranije.

Sigurnosna kopija

 • Profesionalna usluga
 • Automatsko snimanje i skladištenje podataka
 • Zaštita podataka u slučaju povrede sigurnosti
 • Dodatan prostor za pohranu podataka
 • Opcije podatkovnog backupa

Poslovni podaci pokazali su se kao najvažniji aspekt IT infrastrukture svih tvrtki. Rastući trend remote rada i digitalnog načina poslovanja čini te podatke izloženijima na zarazu, gubitak ili zlouporabu. Međutim, svi dobro znamo gdje postoji problem, pronađe se i rješenje. Backup (sigurnosna kopija) podataka na udaljenoj lokaciji pokazao se kao jednostavan i cjenovno isplativ način za sigurno skladištenje podataka. Zamislite samo koliko glavobolje bi vam uzrokovao gubitak podataka jednog tjedna poslovanja, a koliko mjesec dana?

Evo nekoliko razloga zašto je backup podataka na udaljenoj lokaciji pametna investicija:

 • Profesionalna usluga
  Naša usluga je potpuno prilagođena specifičnim potrebama svakog klijenta. Svi vaši poslovni podaci mogu biti sigurno, brzo i učinkovito pohranjeni na poslužitelj bez straha od neovlaštenog pristupa podacima.
 • Automatsko snimanje i skladištenje podataka
  Svakodnevno automatizirano prebacivanje podataka osigurava pohranu i kriptiranje vaših podataka na našim serverima. U slučaju bilo kakve poteškoće s trenutnim podacima, brzo i efikasno uzimamo backup od prošlog dana i otvaramo ga za nastavak rada uz minimalni gubitak vremena.
 • Zaštita podataka u slučaju povrede sigurnosti
  Enkripcija pri izradi sigurnosne kopije štiti vaše podatke čiji sadržaj nije ni nama vidljiv. Osim što su sve informacije zaštićene, ujedno odrađujemo i backup na dvije lokacije kao dodatnu sigurnosnu mjeru. Zaštita podataka tako minimalizira štetu potencijalnih ransomware napada i zaraze sustava.
 • Dodatan prostor za pohranu podataka
  Odabirom usluge backupa podataka na udaljenoj lokaciji osiguravate digitalni prostor za pohranu svih informacija bez ulaganja u dodatnu IT infrastrukturu.
 • Opcije podatkovnog backupa
  Možemo ponuditi tri različita paketa skladištenja podataka, koji se mogu u bilo kojem trenutku skalirati paralelno s rastom tvrtke i potrebom za dodatnim prostorom.

Nova usluga, ali staro iskustvo!

Svim potencijalnim klijentima jamčimo učinkovitu i pouzdanu uslugu sigurnosne kopije podataka. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, razvijali smo sustav i vodili evidenciju, sve dok nismo stigli na najvišu razinu.

Osigurajte svoje podatke

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter