Tehnička zaštita

Osigurajte sigurnost svojeg doma ili poslovnog prostora

Nudimo sveobuhvatne usluge tehničke zaštite, uključujući instalaciju, održavanje i nadzor sustava sigurnosti. Sustavi uključuju naprednu tehnologiju zaštite od provala, videonadzor, detekciju požara i zaštitu od poplava. Također pružamo personalizirana rješenja koja su prilagođena vašim potrebama i zahtjevima.

Usluge tehničke zaštite

  • planiranje i projektiranje
  • instalacija
  • održavanje sustava zaštite
  • zaštita od provala
  • videonadzor
  • zaštita od poplave
  • detektori požara

Sigurnost je jedna od najvažnijih stvari za mnoge ljude i tvrtke, pa je važno da budete svjesni svojih mogućnosti kad je u pitanju tehnička zaštita. Ulaganje u kvalitetne usluge tehničke zaštite, dodatno ćete osigurati vaše najvrjednije imovinske vrijednosti. Korištenje najnovije tehnologije i sustava sigurnosti može vam pomoći u smanjenju rizika od gubitka imovine i smanjenju troškova osiguranja. Bez obzira na to jeste li vlasnik malog doma ili velike tvrtke, investiranje u usluge zaštite i sigurnosti može biti pametan potez. Naši stručnjaci pružaju personalizirana rješenja prilagođena vašim potrebama i zahtjevima.

To uključuje projektiranje, implementaciju sustava i sva potrebna spajanja. Osiguravamo i održavanje tehničke opreme kako ne bi dolazilo do prekida u radu sustava zaštite. Isto tako omogućujemo lokalno i udaljeno praćenje događanja oko objekta.

Video nadzor

Jedan od elemenata tehničke zaštite je ugradnja sustava video nadzora. Tim putem moguće je pratiti aktivnosti koje se događaju u objektu ili izvan njega. Ključni element ovo sustava su video kamere koje mogu biti fiksne ili motorizirane i pružaju široki raspon funkcionalnosti. Osim što mogu djelovati preventivno, može ih se i integrirati s ostalim sustavima tehničke zaštite. Video nadzor može poslužiti i u drugim funkcijama poput nadgledanja proizvodnje ili detektirati nepravilnosti.

Alarmni sustavi

Protuprovalni sustavi za poslovne ili private korisnike čine alarmni sustav neizostavnim dijelom tehničke zaštite. Zbog toga spada u jedan od najzastupljenijih načina zaštite prostora. Sam sustav baziran je na alarmnim uređajima različitih vrsta. Postavljanjem uređaja na strateške točke može se detektirati kretanje neželjenih osoba ili pak prisilan ulazak u objekt. Upravljanje alarmnim sustavom može biti direktno na lokaciji koju štiti ili udaljeno putem mobilne aplikacije.

Detektori u tehničkoj zaštiti

Iako video nadzor i protuprovalni te alarmni sustavi isto koriste detektore za svoje funkcionalnosti, postoje i zasebni detektori za unutarnje nepravilnosti. Primjerice vatrodojavni detektori pravovremenom detekcijom topline, dima ili požara mogu spriječiti velike financijske štete. Ono što se treba istaknuti kod takvih detektora je visoka pouzdanost, ali isto tako se moraju i redovito održavati kako se ne bi smanjila njihova učinkovitost.

Kako bismo vam maksimalno pomogli u zaštiti vašeg doma ili poslovnog prostora, naši stručnjaci će vas provesti kroz cijeli proces, od planiranja i projektiranja do instalacije i održavanja. Ofir usluge tehničke zaštite pruža na području grada Osijeka, Osječko-baranjske županije s time kako idemo svugdje gdje nas klijenti trebaju.

Sigurnost vašeg prostora naš je zadatak!

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter