Edukacija – prezentacija i upoznavanje s Office 365 paketom aplikacija

8. studenoga 2017.

Osim standardne suradnje s klijentima na područjima izrade web stranica / aplikacija / trgovina, pružanju IT podrške ili pružanju usluga digitalnog marketinga, za naše klijente održavamo i različite edukacije. Jedna od edukacija bila je organizirana u prostorijama Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u Osijeku gdje je naš zaposlenik Mario Balatinac održao prezentaciju za Office 365.

Riječ je o poznatim Microsoftovim aplikacijama koje se nalaze u obliku pa korisnici nisu ograničeni na korištenje istih samo na svojim računalima gdje bi programi inače bili instalirani. Budući da naš tim hardvera može za naše klijente predložiti optimalni model 365 paketa, također radimo i na njegovoj optimizaciji te educiramo klijente kako najbolje iskoristiti odabranu pretplatu.

Tako je Mario pripremio prezentaciju koja je obuhvaćala teme poput: prijave u sustav, općenite postavke unutar sustava, ali i konkretne aplikacije poput OneDrive, Outlook ili Planner. Naglasak korisnika bio je na funkcionalnosti s kojom bi lagano pratili i dogovarali zadatke te ostale radnje, poseban interes bio je na Planner + Outlook kombinaciji.

Edukaciju je 04.11.2017. pratilo oko 15 djelatnika i volontera Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, a kako bi se što bolje prezentiralo gradivo, korišteni su stvarni primjeri s kojima su demonstrirane mogućnosti. Na kraju prezentacije (a i tijekom) koja je trajala oko tri sata, bilo je puno pitanja što nam je posebno drago. Vrijedi i spomenuti kako su sudionici također bili zadovoljni jer su dobili sve potrebne informacije kojima im je olakšan rad.

Klijent je zakupio paket Office 365 usluge unutar kojeg je i OneDrive, odmah smo iskoristili priliku kako bi cijelu prezentaciju postavili u cloud s ciljem lakšeg dijeljenja prema zaposlenicima.

Ovo je samo jedan od primjera u kojima educiramo djelatnike kada je u pitanju korištenje IT usluga ili uređaja. Slično, ranije smo održali prezentaciju i edukaciju o korištenju pametne ploče koju smo nabavili i postavili u osnovnoj školi Lug.

Stoga svima zainteresiranima za naše usluge kažemo kako nas mogu slobodno kontaktirati jer nam nije cilj zadatak samo odraditi, nego i nastaviti suradnju na više polja – od tehničkih elemenata do praktičnih edukacija.

Ofir

Pratite nas na društvenim mrežama!