Info stupovi

Informativni panel

Info stupovi mogu poslužiti kao odličan alat za prezentiranje različitog multimedijalnog sadržaja s kojim se može po potrebi vršiti interakcija. Jedan od češćih primjera info stupova nalaze se u gradovima na kojima se prezentiraju različite informacije. Bilo to vremenska prognoza, novosti koje objavljuju na web stranici, turistički sadržaj ili nešto sasvim drugo.

Osposobljavanje za rad

  • instalacija operativnog sustava
  • prilagodba softvera
  • hadrversko podešavanje
  • konfiguriranje za prikaz specifičnog sadržaja

Info stupovi poseban su dio naše ponude urbanih primijenjenih tehnologija. U suradnji s partnerima koji nabavljaju ili izrađuju kompletno hardversko kućište info stupa, možemo klijentima ponuditi njihovu instalaciju, podešavanje i kompletno softversko rješenje za informacijske stupove.

Na takvom interaktivnom stupu moguće je ponuditi servisne informacije (npr. za gradove ili turističke destinacije i lokacije), prikazati vaše web stranice ili bilo koji drugi multimedijalni sadržaj.

Budući da je srce info stupa standardno računalo lako je zaključiti koje su brojne potencijalne mogućnosti. Isto se lako spaja na žičnu ili bežičnu mrežu, a ovlasti koje želite pružiti posjetitelju možemo konfigurirati za vas (npr. zabrana web stranica osim liste dozvoljenih, onemogućavanje svih drugih standardnih funkcija operativnog sustava računala i sl.).

Prema potrebama možemo za klijente pružiti kompletno personalizirano rješenje info stupa. Odličan primjer tomu je Grad Vukovar i njihova aplikacija Vukovar na dlanu. Info stupovi koje je Grad postavio fizički su poprilično udaljeni te često zna dolaziti do prekida internetske veze. Iz tog razloga, posebno smo prilagodili aplikaciju sinkronizacije koja je u mogućnosti kada to Internet veza dozvoli, preuzeti kompletan sadržaj njihove web stranice i implementirati ga na info stup. S ovim rješenjem posjetitelj ima potpuni ugođaj pretraživanja web stranice čak i u slučaju nedostatka Internet veze u određenom trenutku.

Info stupovi nisu samo marketinški trik već potreba urbanih sredina koje su oaze informacija za posjetitelja, turista ili znatiželjnika. Ofirov tim je u posljednjih nekoliko godina radio na desetak takvih instalacija, a rezultati klijentskog zadovoljstva vidljivi su odmah.

Dozvolite si Ofirovu podršku u vašem iskoraku prema modernoj gradskoj tehnologiji koja služi kao produžena ruka do krajnjeg posjetitelja i slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja.

Priprema info stupa za rad

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter