Synesis na oblaku i VPS

Zašto Synesis na oblaku?

Spor rad Synesisa, nedostupna ili spora podrška te visoki troškovi održavanja servera najčešći su izazovi koji su nas ponukali da svojim klijentima pružimo rješenje koje će obuhvatiti ono najvažnije - ubrzanje rada Synesisa, racionalizaciju troškova i posljedično smanjenje troškova poslovanja. Uz to, naši klijenti ističu prednost Ofira kao jednog partnera koji može ispuniti (gotovo) sve potrebe za IT uslugama, ali i digitalizacije poslovanja.

Prednosti Synesisa na oblaku

  • najbrži mogući rad Synesisa
  • mogućnost rada s bilo koje lokacije na svijetu
  • veća sigurnost i zaštita podataka s dnevnim backupom
  • svakodnevno dostupna podrška
  • znatno manji troškovi
  • maksimalna funkcionalnost bez obzira na broj korisnika

Omogućite si najbrži mogući rad Synesisa, racionalizaciju troškova i brzu podršku

VPS Synesis – radi se o dediciranom virtualnom stroju s najbržim NVmE diskovima gdje je brzina rada zagarantirana.

Naši vlastiti serveri i tim obučenih i iskusnih djelatnika omogućuju točno definiranu, lokalnu podršku uz koju nema više čekanja danima da se izazovi riješe.

Uz brz prijelaz na Synesis poslovanje na oblaku nudimo gratis tehnički pregled Synesisa.

Probajte koristiti 14 dana besplatno, mi garantiramo da nećete odustati!

Synesis na oblaku transformira poslovanje

Najbrži mogući rad Synesisa

Minimalne performanse i iznimno mala brzina rada glavni su razlog zbog kojeg računovodstvene organizacije sve više koriste cloud usluge. Napretkom poduzeća pojavljuje se potreba za sve više resursa i radne memorije te se tako razina performansi smanjuje. Synesis u oblaku vašem računovodstvu omogućava najbrži Synesis rad s maksimalnim performansama, a svim podacima potrebnim za rad može se pristupiti u samo nekoliko sekundi.

Mogućnost rada s bilo koje lokacije na svijetu

Sve što je potrebno za pristup podacima na oblaku je internetska veza. Samim time, zaposlenici koji rade na udaljenim poslovnicama ili čak od kuće, lako mogu pristupiti potrebnim podacima putem bilo kojeg uređaja – mobitela, tableta, stolnog računala ili laptopa.

Veća sigurnost i zaštita podataka s dnevnim backupom

Oblak šifrira sve podatke koji se prenose preko mreže i koji se pohranjuju u bazama podataka, čime se osigurava njihova zaštita. Ovim putem, osobe koje nisu ovlaštene neće moći pristupiti podacima vašeg računovodstva. Osim toga, na oblaku se mogu postaviti različite sigurnosne postavke ovisno o vašim potrebama.

Synesis podaci pohranjeni na oblaku omogućavaju laku izradu sigurnosnih kopija. U slučaju gubitka podataka, možete biti sigurni da će se isti moći vratiti, jer se podaci svaki dan automatski spremaju u sigurnosnu kopiju.

Svakodnevno dostupna podrška

Korištenje naše VPS Synesis usluge pruža vam svakodnevnu dostupnu korisničku podršku u slučaju bilo kakvih problema ili izmjena. Nadzor i održavanje sustava obavljaju se kako bi se osiguralo kvalitetno funkcioniranje kompletne usluge.

Znatno manji troškovi

Synesis u oblaku ne zahtijeva velika ulaganja u skupu opremu i tehničare za njegovo održavanje pa je samim time puno jeftinija opcija. Sva ulaganja i održavanje opreme obavlja pružatelj ove usluge, u ovome slučaju – Ofir Synesis podrška..

Maksimalna funkcionalnost bez obzira na broj korisnika

S obzirom na to da Synesis u oblaku omogućuje njegov najbrži rad s maksimalnim performansama, istovremeno ga mogu koristiti svi zaposlenici, a da pritom ne primijete nikakvo opterećenje sustava.

 

Za usluge programa Synesis nudimo mogućnost kartičnog plaćanja i plaćanja na rate.

VPS Synesis paketi koje nudimo korisnicima

Paketi određuju se prema broju korisnika

S-min (paket za do 3 korisnika)
S-standard (paket za do 5 korisnika)
S-max (paket za do 10 korisnika)
Prilagođeni paket – ukoliko niti jedan paket ne odgovara vašim potrebama u mogućnosti smo napraviti analizu i predložiti optimalno rješenje za vaše poslovanje

VPS Synesis

  • VPN dedicirani pristup za sve korisnike
  • povezivanje lokalnih pisača
  • dnevni backup
  • mi osiguravamo sve preduvjete za najbrži mogući rad u Synesisu
  • koristite vašu licencu za Synesis
  • mogućnost povezivanja direktno u vašu lokalnu mrežu
  • kako se posao širi tako ste u mogućnosti proširiti svoje resurse i zadržati brzinu
  • naša asistencija za prelazak u cloud je uključena u cijenu

VPS za poslovne programe na oblaku

Iako primarno namijenjeni za Synesis jer je najkorišteniji program, naši su vam serveri na usluzi i za sve ostale poslovne programe. Slobodno nam se javite za procjenu i kreirat ćemo paket prema potrebama vašeg poslovanja.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

Newsletter