CASE STUDY

Digitalni katekizam

Digitalni katekizam

Projekt

  • Kreiranje custom, potpuno prilagođene aplikacije
  • Optimiziranje aplikacije za rad na različitim jezicima
  • Priprema baze podataka katekizma
  • Pregledna i korisniku prilagođena aplikacija
  • Integracija sustava za prepoznavanje govora

Izazovi

Projekt se razvio iz klijentove želje za aplikacijom koja će pomoći i pojednostaviti proces čitanja i proučavanja katekizma. Glavni cilj projekta bio je olakšati i smanjiti vrijeme pronalaska povezanih paragrafa. Tradicionalno, prilikom čitanja katekizma uz određene odlomke navedeni su dodatni brojevi, koji pokazuju da neki drugi odlomci također pokrivaju istu temu kao i trenutni odlomak. Prije razvoja aplikacije, ovaj proces bio je dug te je od korisnika zahtijevao ručno pretraživanje teksta kako bi se identificirali svi relevantni odlomci.

Rješenje

Kao rješenje navedenog izazova, razvijena je aplikacija koja prepoznaje govor. Kada korisnik izgovori dodatni broj naveden uz odlomak teksta, aplikacija ga prepoznaje te na ekranu prikaže traženi odlomak. Korištenje ove aplikacije značajno pojednostavljuje proces traženja odlomaka, te omogućuje korisniku da nastavi čitati katekizam bez ikakvih prekida. Aplikacija koristi skriptni programski jezik JavaScript za prepoznavanje govora te joj je za rad potrebno dati dopuštenje za korištenje mikrofona. Nakon što korisnik izgovori ključnu riječ, odnosno broj, aplikacija odradi ono što joj je zadano te nakon toga samo pasivno osluškuje. Aplikacija je trenutno optimizirana na tri jezika – engleski, hrvatski i mađarski, no po potrebi se može nadograditi na još jezika koji su podržani od strane JavaScripta.

Pogledaj više

Platforma:

Wordpress, PHP, MySQL, jQuery, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Uspješno je implementirana web trgovina te su educirani djelatnici za samostalan unos proizvoda i održavanje zaliha web trgovine.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Prilagođena web aplikacija prema klijentovim zahtjevima za upis studenata.

Platforma:

WordPress, PHP, MySQL, jQuery, povezivanje sa sustavom barkodiranja, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Web trgovina

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Razvoj custom web aplikacije. Omogućeno vođenje evidencije te jednostavan prikaz faza projekata. Dodavanje korisnika s različitim ovlastima. Nadodane funkcionalnosti automatizacije.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Potpuno prilagođena web aplikacija. Omogućen rad s raznim oblicima dokumenata te podacima na hrvatskom i engleskom jeziku.

Platforma:

WordPress / WooCommerce, PHP, MySQL, jQuery, CSS

Opis zadatka:

Potpuno funkcionalna web trgovina. Standardne WooCommerce funkcionalnosti su naveliko proširene ERP mogućnostima u jednom sučelju. Kreiran prilagođeni dizajn u suradnji s klijentom.

Newsletter