CASE STUDY

Ezop antikvarijat

Ezop antikvarijat

Projekt

 • Dizajn u suradnji s klijentom
 • Kodiranje dizajna za prikaz na web stranici
 • Uvoz proizvoda sa starog weba koji nije bio na WordPress/WooCommerce platformi
 • Omogućeno kreiranje ponuda kako bi se voditelji trgovine mogli javiti klijentima i poslati podatke za online plaćanje naknadno
 • Napravljen sustav za barkodiranje proizvoda
 • Generiranje i analitika računa za računovodstvo
 • Opcija otkupa – korisnici mogu prodavati udžbenike antikvarijatu
 • Otkup putem slike – korisnici šalju sliku proizvoda i djelatnici unose proizvode i šalju ponudu s linkom kroz koji korisnici mogu ili pristati na istu ili odbiti
 • Razni moduli za akcije
  • Pri unosu akcijske cijene proizvodi automatski idu na popust 30 dana
  • Ponuda dana – mogućnost stavljanja proizvoda na akciju 24h
 • Dvojni prikaz cijena, konverzija svih cijena u euro
 • Opcije generiranja primki
 • Modul za inventuru – omogućuje resetiranje stanja po kategoriji proizvoda ili lako prebrojavanje po barkodovima skeniranjem proizvoda
 • Nekoliko modula za lako upravljanje skladištima zbog velike količine proizvoda (preko 70.000)

Izazovi

Glavni izazovi koje je trebalo riješiti bili su nedostatak funkcionalnosti za online narudžbe i ograničene mogućnosti za upravljanje inventarom. Cilj je bio omogućiti kompletni proces online narudžbi te kupcima bolje predočiti široku ponudu proizvoda. Osim toga, trebalo je razviti i uvesti sustav koji će pojednostaviti proces upravljanja inventarom. Po prelasku na novu valutu, bilo je potrebno omogućiti i dvojni prikaz cijena u kunama i eurima. Naš razvojni tim je u suradnji s klijentom osmislio i izradio novu web stranicu koja je zadovoljila klijentove specifične potrebe.

Rješenje

Prema klijentovim sugestijama kreiran je vintage dizajn kako bi se dodatno u online obliku naglasilo da je riječ o antikvarijatu. Uz mogućnost kupovine knjiga i drugih proizvoda, sada je omogućen i online otkup udžbenika. Osim toga, standardne WooCommerce funkcionalnosti naveliko su proširene ERP mogućnostima unutar jednog sučelja, što je omogućilo jednostavno upravljanje svim aspektima poslovanja s jednog mjesta. Intuitivno sučelje kupcima je olakšalo pretraživanje i filtriranje proizvoda te jednostavan i brz proces kupovine, dok je sustav za upravljanje inventarom klijentu olakšao evidenciju i dostupnost proizvoda.

Antikvarijat Ezop utemeljen je 2002. godine u Osijeku. Bave se kupnjom i prodajom različitih knjiga, udžbenika za osnove i srednje škole, glazbenih CD-ova, gramofonskih ploča i starih razglednica.

Pogledaj više

Platforma:

Wordpress, PHP, MySQL, jQuery, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Uspješno je implementirana web trgovina te su educirani djelatnici za samostalan unos proizvoda i održavanje zaliha web trgovine.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Prilagođena web aplikacija prema klijentovim zahtjevima za upis studenata.

Platforma:

WordPress, PHP, MySQL, jQuery, povezivanje sa sustavom barkodiranja, napredno cachiranje, optimizacija za tražilice

Opis zadatka:

Web trgovina

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Razvoj custom web aplikacije. Omogućeno vođenje evidencije te jednostavan prikaz faza projekata. Dodavanje korisnika s različitim ovlastima. Nadodane funkcionalnosti automatizacije.

Platforma:

Laravel

Opis zadatka:

Potpuno prilagođena web aplikacija. Omogućen rad s raznim oblicima dokumenata te podacima na hrvatskom i engleskom jeziku.

Platforma:

WordPress / WooCommerce, PHP, MySQL, jQuery, CSS

Opis zadatka:

Potpuno funkcionalna web trgovina. Standardne WooCommerce funkcionalnosti su naveliko proširene ERP mogućnostima u jednom sučelju. Kreiran prilagođeni dizajn u suradnji s klijentom.

Newsletter