Web novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

OfirLAB – CODE CLASSROOM

Ofir započinje s tečajem namijenjenom studentima te svima koji žele započeti IT karijeru u developmentu, unaprijediti svoje znanje i otvoriti si put u svijet IT-a.

Modernizacija Ofirove internet stranice

Sa željom predstavljanja u novom i modernijem izdanju, Ofir je dobio osvježenu web stranicu koja je modernizirana u svakom segmentu.

Izrada web trgovine za tvrtku Mako d.o.o.

Sazrio je još jedan uspješan plod dugogodišnje suradnje Makoa i Ofira – Mako web trgovina. 

Mako d.o.o. je poznati proizvođač pletenine čiji se proizvodi mogu pronaći u trgovinama i franšizama diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine te od sada i putem web trgovine.

Ofir hardver praksa

Proteklih mjesec dana naš hardver tim povećao se za dva člana. Studenti FERIT-a, Domagoj Kolić i Igor Elmauer, iz prve ruke naučili su što podrazumijeva i kako izgleda rad u hardveru.

OFIR-ovci na GrowIT konferenciji

Prošli vikend jedan dio OFIR-ovaca proveo je u Novom Sadu. Povod je bio sudjelovanje na GrowIT konferenciji, a cilj je bio saznati najnovije trendove i povezati se s ljudima iz IT svijeta.

Ideja? Praksa? Realizacija? Ofir.

Ofir d.o.o. i u 2018. nastavlja sa projektima društvene odgovornosti koji su usmjereni na mlade, njihovu edukaciju i profesionalni razvoj. Svi odjeli poduzeća razmjerno sudjeluju u ovom projektu koji je prošle godine polučio vrlo dobre rezultate.

Još jedna uspješna suradnja – učenici i Ofirovci

Kroz posljednjih desetak godina tvrtka Ofir ponosi se s brojnim uspješnim i kvalitetnim suradnjama. Među njima se ističe ona s Gaudeamusom, prvom privatnom srednjom školom u Osijeku koju moderniziramo duži niz godina kako s hardverom, tako i sa softverom odnosno KnEx-om.

Druga strana Ofira #4 – Damir Majer

Na izgled miran i povučen, naš developer Damir uvijek se oglasi baš kada je to najpotrebnije. Njegove šale i komentari koji ponekad dolaze iz vedra neba, u našem uredu tzv. kokošinjcu – uvijek budu popraćene smijehom.

Pustolovine malog Ofirovca na WordCampu 2017 u Zagrebu

Najveće hrvatsko okupljanje WordPress zajednice, WordCamp Zagreb, trajalo je tri dana sa središnjim konferencijskim danom u Muzeju suvremene umjetnosti.

Kupite zamjenske tonere putem našeg web shopa!

Dragi naši klijenti i pratioci s današnjim danom prošili smo paletu svih usluga gdje uz web dizajn, marketing, popravke računala te održavanje računalne opreme od sada putem našeg web shopa možete kupovati zamjenske tonere!

Druga strana Ofira #2 – Stjepan Fikter

Nastavljamo priču o našoj posadi koja je zajedničkim trudom i radom do sada već skupila raznovrsna iskustva i bogata znanja koja su rezultirala brojnim uspješnim projektima.

Ekipa Ofira zaslužna za novo digitalno ruho grada na Dravi!

Iako nismo jedni od onih koji će na sva zvona pričati o uspješnosti naših projekata, ovaj puta smo odlučili napraviti iznimku. Razlog tomu je što projekt koji ćemo vam predstaviti ipak uzimamo malo više k srcu. Dragi ostali partneri, nemojte nam na tome zamjeriti.